Localitzen una gravació que acabaria del tot amb Antonio David Flores

Cristina Cárdenas tindria en possessió un àudio que comprometria la llibertat del tertulià

Des que va sortir a la llum el documental de Rocío Carrasco 'Contar la verdad para seguir viva' continuen sortint noves informacions i reaccions en tot l'univers del cor. L'última d'elles està vinculada amb la faceta més hostil del que era el seu marit, Antonio David Flores. En un passat tots dos mantenien una relació d'amistat amb Cristina Cárdenas, que segons ha fet saber als mitjans va ser testimoni d'una agressió del tertulià a Rociíto.

La relació entre ambdues es va marcir quan la filla de Rocío Jurado la va acusar d'haver venut a la premsa la notícia del seu embaràs. Segons ha comentat l'andalusa a la revista 'Lecturas', «ella pensava que l'havia traït per vendre el seu embaràs. Antonio David li va dir que jo m'havia quedat amb els diners» encara que realment aquesta versió no es correspon amb la que ella defensa.

Segons explicava la revista, Cristina els hauria acollit a la seva casa d'Argentona l'any 1995, justament abans de l'accident de moto que va patir Rocío i després que hi hagués un robatori en el seu habitatge habitual. En aquest moment Cárdenas assegura que va gravar un àudio que posaria contra l'espasa i la paret a Antonio David si el cas de violència de gènere veiés de nou els tribunals.

Violència de gènere

Segons l'arxiu d'àudio es pot escoltar a Antonio David agredint —no es coneix si físicament o psicològicament— a Rocío Carrasco en un incident que la va deixar «plorant i tremolant». Respecte a aquest incident mostra el seu suport a Rociíto, i assegura que si és necessari «atestaré per un delicte de maltractament davant el jutge» ha comentat.

Tal com succeeixen les coses, assegura que ella està contenta per atrevir-se a treure a fora tot el que ha viscut. «Contenta per ella. Necessita contar el que ha sofert» assegura malgrat les seves diferències. El que també afegeix és que la figura d'Antonio David és perillosa, arriba a definir-lo com un psicòpata. A més, assegura que és el responsable que els fills del matrimoni s'hagin posat en contra de la seva mare.

Una situació que va portar a un embaràs complicat

El segon embaràs de Rocío Carrasco va ser el més complicat de tots i on les diferències de la parella es van fer palpables. En aquells dies Antonio David i Rocío aprofitaven l'estiu a Chipiona, i les portades ho narraven com una relació amorosa sana.

En el documental, Rociíto explica que tot era producte de l'aparença, i que en realitat vivia un autèntic infern. Segons el seu testimoniatge, Antonio David va arribar a amenaçar-la de tirar-la per la finestra, i fins i tot va arribar a esmentar afirmacions com «per culpa de la gelosia malpariràs al meu fill».

Un dels episodis que donen suport a les declaracions de Cárdenas involucrava la discussió a la terrassa de l'habitatge on s'allotjava la parella. El que era col·laborador de Mediaset va arribar a agafar a Rocío Carrasco pel camisó i suposadament, li hauria tret mig cos per la finestra. «La vora de la finestra m'estava pressionant a la panxa. Vaig girar el cap com vaig poder i li vaig dir que procurés que quan arribés a baix m'hagués matat. Aquí, va prendre consciència i em va deixar anar ràpidament» comenta la protagonista del producte audiovisual.

Altres afirmacions que es realitzen en el transcurs del documental són els brutals comentaris que Antonio David deia. Alguns com: «Estàs boja. Les hormones de l'embaràs t'estan afectant el cap» o, segons va comentar la mare de família, «la gelosia t'està tornant boja. Per culpa de la gelosia malpariràs un fill» una situació que va acabar tot el que havia germinat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari