Kiko Hernández assenyalant amb el dit a 'Sálvame'

Kiko Hernández abandona 'Sálvame' i deixa sense paraules els seus companys

El tertulià ha volgut desvincular-se completament d'Antonio David Flores

A conseqüència de l'impactant testimoni de Rocío Carrasco en la seva sèrie-documental, Kiko Hernández s'ha vist implicat dins del tsunami televisiu que n'hi ha desencadenat. I és que la cadena de Paolo Vasile s'ha vist obligada, des d'una perspectiva moral, a acomiadar fulminantment a Antonio David Flores després d'emetre els dos primers episodis de 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva', on l'exdona de l'excol·laborador narra algunes agressions físiques i verbals que va patir per part d'aquest.

Kiko Hernández no vol saber res d'Antonio David després del relat de Rociíto

Igual que va fer la cadena, immediatament, tots els col·laboradors de 'Sálvame' van intentar desvincular-se d'Antonio David i es van posicionar a favor de Rocío Carrasco per rentar la seva imatge després de molts anys sentenciant a la cantant i idolatrant al seu exmarit, a qui sempre van lloar pel seu paper de bon pare. Un dels més radicals ha estat Kiko Hernández que, fins i tot, ha arribat a confessar que seria incapaç de seure novament en un plató al costat de l'exguàrdia civil.

«Amb el tracte que Antonio David li ha donat a Rocío donen ganes de vomitar. No hi ha cap dubte que ha patit maltractament. Jo ara mateix m'alegro de no ser company d'Antonio David Flores. Seria incapaç de trepitjar un plató de televisió amb ell», assenyalava Kiko Hernández després d'acudir com a convidat a la taula de debat que s'emet alhora que el documental. No obstant això, aquestes paraules contrasten enormement amb l'actitud que tenia Kiko Hernández cap al seu excompany de Telecinco poc abans de l'emissió del documental.

Kiko Hernández abandona el plató de 'Sálvame' en parlar d'Antonio David

Ahir a la tarda, els col·laboradors de 'Sálvame' van posar a Kiko Hernández en un compromís en revelar el regal que havia rebut per Nadal per part d'Antonio David Flores, un tema sobre el qual el tertulià negava a pronunciar-se. Segons va confessar Carlota Corredera, es tracta d'una ampolla de xampany valorada en més de 300 euros que Antonio David va comprar com a regal només per a tres dels seus companys: Kiko Hernández, Kiko Matamoros i Mila Ximénez. «Sabeu que jo em mullo en tots els temes, però en aquest prefereixo no parlar», deia el tertulià implicat abans d'abandonar el plató, tornar en silenci i tornar a marxar per evitar donar explicacions sobre el tema.

«Jo el que rebo a casa meva és meu», va dir en una ocasió esquivant el tema. D'aquesta manera, els companys del programa es van quedar atònits davant l'actitud de Kiko Hernández i no sabien com actuar davant el controvertit silenci del tertulià, que a la fi va acabar tornant definitivament al seu lloc de treball i oferint les explicacions pertinents als espectadors.

«Em va sorprendre, sí. Jo és que no volia parlar, però ja m'imagino els titulars. Jo el diumenge em vaig posar com em vaig posar amb el documental de Rocío Carrasco, i ara ja veig les crítiques perquè al desembre vaig acceptar un regal d'ell. O parlo o quedo com un porc», es justificava el tertulià.

Mentre que Belén Esteban va mostrar el seu malestar per no haver rebut aquest regal sent una gran amiga i defensora d'Antonio David, Kiko Hernández no dubtava a explicar per què li va semblar estrany aquest obsequi per part de l'exguàrdia civil.

«A mi no em va molestar d'entrada, em va molestar després. Jo pensava que era un regal que ens faria absolutament a tots per Nadal, però vaig preguntar a alguns companys i em vaig adonar que no. Entenc el de Mila i Kiko, però el meu no ho vaig entendre. Que fos només als tres em va semblar estrany, perquè jo no tinc relació amb ell fora de plató, mai he anat a prendre res amb ell. Jo crec que me la va enviar per guanyar favors, perquè em sentís en deute amb ell. Al principi em va entrar el riure, però després ja em vaig començar a emprenyar», va concloure el col·laborador.