L'exministra de Sanitat i diputada del PP, Celia Villalobos, en una fotografia d'arxiu del 9 de febrer del 2016

Celia Villalobos i el que molts pensen sobre Rocío Carrasco: «No ho tinc clar»

«Jo li tinc molt de respecte a tot el món, però a mi els docudrames no m'agraden... No l'he vist, no la segueixo... però l'únic que espero és la veritat», assegura Villalobos

Després de l'emissió del tan esperat documental, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', emès a Telecinco, és clara la revolució existent en aquests moments entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores, principals protagonistes d'aquest.

«Jo si alguna cosa m'he considerat en la vida, i em considero, és bona mare. Perquè jo m'he posat per davant dels meus fills sempre, perquè a ells no els fregués ni l'aire. He estat malvivint vint anys amb la condició de no contribuir al sofriment de dos nens. A mi m'ha arrencat d'arrel el més important que des del meu punt de vista té una dona, que són els seus fills», deia Rocío Carrasco durant l'emissió.

Un documental que ha desencadenat nombroses opinions

En aquests dies, són molts els que han expressat la seva opinió obertament sobre el documental, respostes variades tant de la ciutadania, com dels mateixos col·laboradors de 'Sálvame' on treballava durant anys Antonio David Flores, i així com de personalitats representatives dels actuals partits polítics espanyols.

A partir d'aquí, aquest dilluns el format de 'Ya es Mediodía' de Sonsoles Ónega va connectar en directe amb Celia Villalobos. En un primer moment la connexió era per a debatre sobre el patrimoni públic dels diferents membres del Govern, encara que donada l'actualitat, el discurs va acabar desviant-se i va sortir el tema de l'ara popular sèrie de Rocío Carrasco que està marcant l'agenda de Telecinco des de fa un parell de setmanes.

La veritat és que una gran part d'Espanya ja ha desenvolupat una opinió sobre els durs testimoniatges oferts per Rocío Carrasco sobre la seva vida al llarg del documental emès per la cadena de Mediaset. En aquest sentit, Villalobos no s'anava a quedar enrere i també va voler aportar una resposta, a través de la qual, va assegurar no haver vist els capítols, encara que sí que va acabar resolent que aquest tipus de productes televisius no creia que anessin a ajudar de cara a un futur pròxim a les dones maltractades.

«No ho tinc del tot clar», va assegurar quan la periodista li va preguntar la seva opinió sobre l'ajuda o visibilitat de la sèrie en la qual Rocío es mostra al natural i es 'despulla' per a mostrar, amb tot luxe de detalls, els episodis de dolor que ha hagut de viure al costat del seu exmarit Antonio David Flores. Una opinió molt comentada per tots, la que compartiria minuts després en el plató la psicòloga Ana Villarubia: «Pot ser una arma de doble tall a mitjà o llarg termini, si no la creuen a ella com em creuran a mi».

Per part seva, Celia Villalobos va explicar que ella va ser alcaldessa de Màlaga i que va viure des de molt a prop casos d'aquesta mena de maltractaments cap a les dones, també d'esposes de guàrdies civils, i molts altres casos que han tingut conseqüències fatals: «He tingut a moltes dones en habitatges socials per a refugiar-les dels seus marits, i han tornat amb ells per a donar menjar als seus fills».

En aquest sentit, ha intentat explicar que té experiència en aquesta mena de situacions i no sap si la gran exposició mediàtica que ha generat aquest documental de Rocío Carrasco serà positiva: «Jo li tinc molt respecte a tothom, però a mi els docudrames no m'agraden... No l'he vist, no la segueixo... però l'única cosa que espero és la veritat... Si només és un docudrama, mal servei li estem fent a les dones maltractades».

El que és indubtable és que aquest producte audiovisual ha obert un debat clar entorn dels maltractaments, a la terrible xacra de la violència de gènere. Una cosa que de moment està causant una bona acceptació per part de l'audiència de Telecinco i així ho demostren les mateixes mètriques.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.