Dani Rovira i Clara Lago

Clara Lago canvia Dani Rovira per un altre actor espanyol

Enxampada l'actriu al centre de Madrid al costat de l'actor espanyol

Clara Lago ha trobat novament l'amor després d’acabar la seva relació amb Dani Rovira a la fi del 2019. Després de dos anys soltera, l'actriu s'ha deixat veure al centre de Madrid en actitud molt afectuosa amb qui seria la seva nova parella: el també actor José Lucena.

Segons ha revelat en exclusiva la revista 'Hola!', han enxampat els dos actors amb grup d'amics a la terrassa d'un bar de la capital. Agafats de la mà, compartint confidències, fent-se petons romàntics i gestos d'afecte, la parella no s’ha amagat i ha proclamat el seu amor als quatre vents.

Clara Lago troba novament l'amor després de 5 anys de relació amb Dani Rovira

Malgrat que els rumors senyalaven una reconciliació entre Clara Lago i Dani Rovira, sembla que es tracta d'una possibilitat que els dos protagonistes han deixat de banda. Els dos actors van mantenir una preciosa relació durant cinc anys, durant els quals es convertiren en una de les parelles més estimades i solidàries del panorama artístic espanyol.

No obstant això, a finals de l'any 2019, van posar punt i final a la seva llarga relació sentimental, però no a la seva gran amistat. Gràcies a l'afecte que es tenen l'un per l'altre i als projectes en què col·laboren juntament, com la Fundació Ochotumbao, tots dos han mantingut una bona relació després de la ruptura.

Poc després de la separació, Dani Rovira va rebre la pitjor notícia de la seva vida quan va ser diagnosticat, fa justament un any, d'un limfoma de Hodgkin. La malaltia va requerir que Dani Rovira rebés tractament oncològic, durant el qual va comptar amb l'afecte del seu entorn més proper, d’entre els quals destaca l’incondicional suport de Clara Lago.

L'actor, cantant i empresari que ha conquerit Clara Lago: José Lucena

Després de tornar de l'Argentina, on ha estat cinc mesos gravant un nou projecte audiovisual, Clara Lago ha estat fotografiada al centre de Madrid al costat de l'home que sembla haver conquerit el seu cor els darrers temps. Es tracta de José Lucena, un jove amb una àmplia trajectòria artística i empresarial que ha acaparat els titulars de molts mitjans de comunicació després que s’hagi descobert la seva relació amb l'actriu.

El nou amor de l'actriu madrilenya és natural de la localitat cordovesa de Montoro, li apassiona l'esport i, tot i ser un arqueòleg de professió, es va mudar a Madrid amb només 23 anys per fer carrera en el món artístic. El jove ha participat en gairebé una vintena de curtmetratges, en una desena d'obres de teatre i en algunes sèries web. Fins i tot ha format part d’una pel·lícula que, curiosament, es diu 'Clara no es nombre de mujer' i fou dirigida per José Carbajo l’any 2010.

Més enllà de la seva carrera en el món de la interpretació, José Lucena també és cantant i empresari, dos àmbits en què ha centrat la seva activitat professional darrerament. Pel que fa a la seva carrera de cantant i músic, té un disc propi, 'Tanta Agua', publicat en totes les plataformes i amb el qual ha fet una petita gira per diferents locals i bars del país. A més a més, fa de productor d'altres músics i sap tocar la guitarra i el piano.

Quant a la seva faceta empresarial, és dels seus negocis d’on provenen principalment els seus ingressos. José Lucena regenta dos locals a Madrid: un cafè bar amb productes ecològic i de comerç just, i un local de sopars, copes i música que ell mateix va fundar. A banda d’això, també és copropietari d'altres locals de música i oci a la capital. Tot i que la parella no ha confirmat oficialment la relació, a jutjar per les fotografies, no hi ha dubtes que Clara Lago ha decidit donar-li una nova oportunitat a l'amor gràcies a José Lucena.