Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

El missatge de Belén Esteban a Mila Ximénez en les seves hores més complicades

La col·laboradora ha compartit una imatge a les seves xarxes socials per enviar-li ànims

El càncer de pulmó no ha donat treva a Mila Ximénez. Fa unes setmanes la col·laboradora ja va dir a 'Sálvame' que el tractament no estava anant com desitjava i que, si no hi havia una millora, hauria de prendre una decisió dràstica al respecte. No obstant això, la seva nova absència al plató de 'Mediaset' ha tornat a fer saltar les alarmes i sembla que la malaltia segueix sense donar-li un respir.

Tal com ha avançat la revista 'Semana', la periodista ha hagut de ser ingressada a l'hospital, fet que manté en suspens a tots els col·laboradors del programa de Telecinco, els quals li han donat suport en tot moment.

Ara, amb el seu ingrés a l'hospital, els col·laboradors han volgut tornar a demostrar-li que romanen al seu costat, i han compartit públicament la seva preocupació per l'estat de salut de Mila Ximénez amb un missatge d'ànim i suport cap a ella. I entre aquests, evidentment, hi havia Belén Esteban.

El missatge d'ànim de Belén Esteban

La col·laboradora de 'Sálvame' ha publicat una instantània a les seves xarxes socials, en la qual apareix al costat de la periodista i també de Raúl Prieto, per donar suport a la seva amiga en aquest complicat moment. Així, Belén Esteban ha publicat la imatge en les 'stories' del seu compte d'Instagram al costat de diverses emoticones en forma de cor i, encara que no ha volgut escriure res en ella, s'entén que ha estat la seva manera d'enviar-li força a Mila Ximénez.

Captura de l' 'story' de Belén Esteban dedicat a Mila Ximénez després del seu ingrés a l'hospital
El missatge de Belén Esteban a Mila Ximénez en les seves hores més complicades | Xarxes socials

La decisió més complicada

Malgrat la seva tornada al plató de 'Sálvame', la periodista no estava travessant el seu millor moment pel fet que es trobava en un moment crucial perquè romangui a l'espera d'uns resultats decisius en la seva lluita contra el càncer. Mila Ximénez va tornar al plató de 'Mediaset' després de diverses setmanes d'absència amb preocupants notícies: «He passat un mes horrible, que no l'hi desitjo a ningú. Això no és vida. Jo tinc forces, però ara no puc».

La col·laboradora va admetre que estava esperant l'arribada d'uns resultats, els quals serien els que l'ajudarien a prendre la complicada decisió sobre si seguir lluitant per curar-se o, per contra, deixar de banda els tractaments contra la malaltia i aprofitar els seus últims mesos amb vida. Per aquest motiu, la seva filla va decidir tornar a viatjar des d'Amsterdam fins a Espanya i mantenir-se al costat de la seva mare. A Alba li agradaria passar més temps al costat de la seva progenitora, però les restriccions pel coronavirus no li permeten viatjar fins aquí tant com li agradaria, encara que cada vegada que pot fa les maletes.

La filla de la col·laboradora volia estar amb la seva mare quan li donessin els resultats que estava esperant, per la qual cosa no va dubtar a tornar novament a Espanya. Tanmateix, els resultats que està esperant Mila Ximénez encara no han arribat i caldrà esperar a veure si són favorables per prendre la decisió final, però el procés d'espera se li està fent interminable i encara que segueix lluitant, ha confessat en diverses ocasions que està cansada de la batalla i que es troba «regular».

Per aquest motiu, la periodista ha preferit mantenir la seva ment ocupada i estar al costat dels seus éssers estimats per sentir-se acompanyada i ajudada. Així, sens dubte, Belén Esteban ha estat un gran suport per a ella i no s'ha separat del seu costat en aquests mesos.