Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Les paraules de Rocío Carrasco sobre Gloria Camila i José Fernando

A l'espera que Rocío Carrasco aprofundeixi en la relació que té amb Gloria Camila i José Fernando, els periodistes recorden la promesa incomplerta de Rociíto

El testimoni de Rocío Carrasco sobre els aspectes més polèmics de la seva vida i, per extensió, la dels seus fills, el seu exmarit i els seus mateixos germans abasten l'actualitat mediàtica. Des que Telecinco llancés els primers capítols del documental 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva', la versió de Rociíto ha monopolitzat els platós de televisió i ha dividit el país entre els qui la creuen i els qui no.

 

Fins a la data, només s'han emès els episodis en què la filla de Rocío Jurado aborda l'etapa de la seva vida més rebel, és a dir, des que va conèixer a Antonio David Flores en una platja de la localitat de Chipiona, l'any 1994, fins que es van divorciar en 1999. L'empresària també ha explicat petites píndoles sobre els embolics d'alcova de l'excol·laborador de televisió mentre ella estava embarassada del seu segon fill, uns suposats episodis de maltractaments que van esdevenir en aquell temps, i com els seus fills es desvivien per la seva mare en els seus primers anys de vida.

 

Tanmateix, encara no s'han emès els episodis en què la primogènita narra què va succeir entre ella i els seus germans adoptius, Gloria Camila i José Fernando, perquè la relació entre ells sigui nul·la des de fa anys. Però, mentrestant, els periodistes tiren d'hemeroteca i especulen sobre quin va poder ser el detonant perquè s'hagués trencat els llaços fraternals entre ells.

 

A més a més, recorden tots els punts del conflicte que van poder existir entre els tres germans pels quals la promesa pública de Rocío Carrasco el 2011, després del greu accident de cotxe de José Ortega Cano, no es va complir. «No els faltarà de res i estaran ben atesos», va prometre la germana de Gloria Camila després de l'ingrés del destre a la presó.

 

No obstant això, la realitat va ser molt diferent i Rocío Carrasco mai es va preocupar dels seus germans mentre el torero estava fora de l'arena, segons va explicar Amador Mohedano en una entrevista per a Telecinco. Va ser la mateixa filla de José Ortega Cano qui va revelar que les paraules de la seva germana no tenien valor i que realment no els havia acompanyat: «Quina germana? Amb la que fa tres anys que no parlo?».

Glòria Camila Ortega en un photocall d'El Corte Inglés
Gloria Camila Ortega reacciona davant la promesa pública de la seva germana Rocío que no va complir | GTRES

A majors, Amador Mohedano va aprofitar per deixar clar que Fidel Albiac no és sant de la seva devoció, ja que el marit de la seva neboda també hauria faltat al respecte als seus cunyats, dirigint-se a ells de manera racista per la seva procedència Colombiana: «Els immigrants». D'aquesta manera, segons el germà de Rocío Jurado, anomenava Fidel Albiac als germans de la seva dona.

Punts del conflicte entre els germans

Cal recordar que quan Gloria Camila i José Fernando van ser adoptats per José Ortega Cano i Rocío Jurado, la filla gran de la cantant tenia la seva pròpia família, i és que en aquells moments ja no residia al domicili del matrimoni. Diuen que el frec fa l'afecte, però el temps que van passar junts els germans va ser escàs, segon va afirmar Antonio Rossi: «Rocío mai s'ha sentit vinculada a aquests nens. En el moment en què arriben a Espanya, ella ja tenia una família. No vivia amb la seva mare ni amb el marit d'aquesta, Ortega».

 

Per això, quan la matriarca va morir, José Ortega Cano va tenir l'accident i l'adolescència de Gloria Camila es va capgirar complicant-se —però més la del seu germà José Fernando—, Rociíto no va sentir que els seus germans fossin «responsabilitat seva», ja que «ja tenien a un pare», segons diu el periodista. No obstant això, altres companys de professió desmenteixen les afirmacions del col·laborador sense revelar quin ha estat el principal motiu del conflicte entre els germans.

L'herència podria ser l'origen dels mals

Tanmateix, hi ha qui apunta que el primer focus de conflicte que va acabar amb el distanciament dels germans va ser l'herència que els va deixar Rocío Jurado, ja que Rocío Carrasco era l'hereva universal mentre que els seus germans només tenien dret a la legítima. La cantant va entendre a l'hora de fer el testament que Gloria Camila i José Fernando rebrien en un futur els béns de José Ortega Cano i, així, tots van prometre respectar les voluntats de 'la més gran'.

 

No obstant això, Gloria Camila i José Fernando van rebre menys del que els corresponia. D'altra banda, també hi ha qui assenyala que la diferència d'edat va poder ser un altre factor clau en la relació dels germans. Però, sigui com sigui, ja falta poc per descobrir per què Rocío Carrasco no va complir amb la seva promesa.