Bea Retamal i Dani G al 'reality' 'Solos/as'

El vídeo al llit de 'Solo/a' que treu els colors a Telecinco

Bea Retamal i Dani G s'han deixat portar després de celebrar una festa eròtica

Bea Retamal i Dani G estan aprofitant al màxim la seva estada al pis de 'Solos/as', el nou 'reality' de 'Mediaset' en què dos o més personatges famosos conviuen les 24 hores del dia. Algunes vegades, el repte del concursant és sobreviure a l'aïllament i la solitud de la casa, però, en altres, és suportar la convivència amb una persona que no és del seu tarannà.

D'altra banda, en el cas de Bea Retamal i Dani G el repte era no caure en la temptació, però, no obstant això, la parella de concursants no ha pogut resistir-se després de diversos dies de molta complicitat i tensió sexual dins de la casa.

Bea Retamal i Dani G donen curs a la seva passió dins de la casa de 'Solos/as'

Bea Retamal i Dani G s'han deixat portar dins de la casa del 'reality', protagonitzant el seu primer 'edredoning' poc temps després de donar-se el seu primer petó dins de la vila. Encara que l'exconcursant de 'Supervivientes' i guanyadora de 'GH 17' va entrar a la casa amb parella, la seva gran atracció pel que va ser temptador de Marta a 'La Isla de las Tentaciones 2' va ser latent des d'un principi.

I, amb el pas dels dies, els concursants van anar apropant-se cada vegada més, i el primer petó no va trigar a arribar, provocant una brutal ruptura entre Bea i el seu xicot via telefònica. Després de la tensa discussió, sembla que l'exsupervivent' ha decidit deixar-se anar una mica més i ha protagonitzat una sorprenent escena sexual amb Dani G, que ha tret els colors als seguidors de Telecinco.

Tot i que la valenciana havia promès marcar distàncies amb l''extronista' i dormir separats per evitar qualsevol temptació, finalment tots dos van acabar tenint una tòrrida trobada sexual després d'una 'erotic party', que es va allargar fins a les tres i mitja de la matinada del dissabte. Així tot, encara que van marcar els límits durant tota la festa, els concursants van acabar ficant-se junts al llit i es van deixar portar pel desig.

La ruptura de Bea Retamal amb el seu xicot dins de la casa

No obstant això, després de la fogosa trobada, Bea Retamal va voler deixar clar al seu company que no tornaria a passar: «Una i cap més, t'ho juro». Però, tot i que la ruptura amb el seu xicot és una realitat, la jove havia manifestat diverses vegades la seva intenció de no traspassar aquests límits dins el concurs, un objectiu que vol intentar reprendre després de la relliscada ocorreguda en l'última festa.

Cal recordar que fa unes setmanes la guanyadora de 'GH 17' va mantenir una acalorada i tensa discussió amb la seva parella Adrián Valenzuela, qui va contactar amb ella via telefònica després de veure les imatges del seu primer petó amb Dani G. «Estàs bé? Ja has aconseguit el que volies? No tens vergonya. Ja tens el que volies, polèmica i estar a la televisió», li deia el seu noi entre algun insult i mostra de menyspreu.

Mentrestant, la jove es va mantenir ferm argumentant que havia fet el que li havia vingut de gust i que la seva relació ja estava trencada abans d'entrar al programa: «No tinc vergonya, però potser és el millor que m'ha pogut passar per poder anar-me'n del teu costat, i ho saps. Tant me fa el que pensis, com si te'n vas de putes aquesta nit, el nostre ja hi estava mort, si jo hagués estat bé amb tu no ho hauria fet».

No obstant això, la valenciana sí que va entrar en còlera quan el seu xicot li va dir que per fer això podrien haver anat junts a 'La Isla de las Tentaciones': «Això és el que tu voldries. I una merda me n'aniria jo amb tu a 'La Isla de las Tentaciones'! I ficar-te a tu aquí (a la tele)... Per què?». Amb aquesta afirmació, Bea Retamal deixava entreveure que l'objectiu de qui va ser la seva parella no era altre que estar al món televisiu.