Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid

Els foscos motius pels quals Paula Echevarría no era feliç amb David Bustamante

Francisco Manjón, l'exassessor de David Bustamante, ha advertit que podria explicar tota la veritat sobre l'exparella i assegura que vivien moltes crisis

Fa molts anys que Paula Echevarría ens va deixar de pedra quan va afirmar que «a casa meva passen coses», assegurant que la seva crisi amb David Bustamante era molt real. Però, el temps cura les ferides, i sembla que han aconseguit trobar l'estabilitat amb altres persones. 

Amenacen en explicar la veritat sobre Paula i Bustamante

Actualment, Paula Echevarría espera el seu segon fill amb el futbolista Miguel Torres, i Bustamante comparteix vida amb la ballarina Yana Olina, a qui va conèixer gràcies a un programa televisiu. Tot i això, l'exassessor del cantant, Francisco Manjón, ha advertit que «quan expliqui la història, s'ajuntaran cel i terra».

És més, Manjón ha explicat que la parella es podria haver separat l'any 2013, i no el 2016 quan va sortir a la llum. «No us podeu imaginar l'autèntica veritat de la història entre Paula i David, ningú ho ha sospitat mai, jo ho sé tot i els puc deixar molt malament», ha assegurat Francisco Manjón.

Paula Echevarría i David Bustamante semblaven estar molt enamorats i és cert que encara no s'han revelat els motius de la separació. De fet, la separació va commocionar tot Espanya perquè des que es van conèixer a Canàries l'any 2005, sempre s'havien mostrat molt units. La relació va avançar ràpidament i aviat van anar a viure junts i l'any 2006 es van donar el 'sí, vull' en una bonica cerimònia celebrada a Astúries, la terra natal de Paula. 

El naixement de la seva filla Daniella, l'agost de 2008, els va omplir de felicitat i, a més, les seves trajectòries professionals anaven en bon camí. És per això que David i Paula sempre viatjaven i mostraven el seu amor a les xarxes socials. Però, l'any 2013 van aparèixer rumors sobre una possible crisi i ells mateixos es van encarregar de desmentir-los compartint imatges de les escapades familiars a París i Nova York. De fet, David va ser el principal suport de Paula quan va perdre a la seva àvia.


Ara bé, l'any 2016 van tornar a aparèixer rumors sobre una possible ruptura i finalment va resultar ser veritat. És en aquest moment quan en un acte promocional, Paula va pronunciar la famosa frase: «A casa meva passen coses». Tot i això, la parella va intentar mantenir una bona relació pel bé de la seva filla. Poc després, van vendre la casa que havien compartit durant més de 10 anys, i ella es va construir un nou xalet a la urbanització de Villafranca del Castillo.

El cantant assegura que ell va trencar la relació

La bona relació es va acabar quan Paula va iniciar una relació amb Miguel Torres, a qui Bustamante coneixia perquè havia sortit en un dels seus videoclips, 'A Contracorriente'.

«Ens vam cansar. Vaig ser jo el que va prendre la decisió de separar-nos», va assegurar el cantant en una entrevista. «S'han dit moltíssimes barbaritats i mentides, i fins ara la veritat només la sabíem nosaltres. Vaig ser jo el que no se sentia a gust i va decidir marxar a un pis... S'ha dit que em van fer fora de casa. A mi no m'han fet fora de casa, vaig prendre la decisió i em vaig adonar que no hi havia solució».

«És mentida que Paula em deixés perquè jo portava una vida desordenada, això m'ha fet molt de mal. Soc responsable, bon pare i ningú pot negar que he estat un bon marit», es defensava.

Ara, Paula ja ha passat pàgina i espera amb immensa il·lusió el naixement del seu segon fill, Miguel. Amb ell, se li ha obert el cel, i sempre li agraeix l'amor a través de les seves xarxes socials. De fet, ha volgut enviar-li una indirecta a Bustamante: «Tenir al costat a algú que et cuidi tota l'estona. Gràcies, Karma».

Paula Echevarría assegura que la seva filla, Daniella, té moltes ganes de veure la cara del seu germà. «Em deia: Mama, soc impacient, no puc esperar nou mesos per veure al meu germà... Se li està fent etern», explicava Paula.