L'espina de Kiko Rivera amb Isabel Pantoja: «Sempre li recriminaré»

El Dj assegura que la seva mare sempre ha intentat allunyar-lo de la família Rivera

Kiko Rivera i la seva mare, Isabel Pantoja, segueixen en peu de guerra. La polèmica va començar quan el Dj va decidir participar en el programa especial  'Cantora, la herencia envenenada' per reclamar l'herència del seu pare, Paquirri. A més, també va aprofitar per denunciar que Isabel Pantoja sempre ha perjudicat totes les seves relacions sentimentals. 

Segons Kiko Rivera, la seva mare té una obsessió amb els diners, i fins i tot es va plantejar no acompanyar-lo a l'altar el dia del seu casament si no obtenia una exclusiva a canvi. És més, Pantoja ha arribat a demanar que es retoquin els ulls de la seva neta abans de publicar-la en una portada per poder dir que els ha heretat del seu avi, que els tenia blaus. Amb tot això, la cantant també va perjudicar la relació que tenia Rivera amb Jessica Bueno.

Isabel Pantoja va fer tot el possible perquè Kiko Rivera es quedés amb la custòdia del fill que té amb Jessica Bueno. De fet, segons ha explicat el Dj en el seu canal de Twitch, la seva mare va demanar que Jessica ingressés 4.000 euros mensuals de manutenció per a Francisquito. Tot i això, Kiko ha assegurat que els seus tres fills estan creixent junts com a germans. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«La meva mare em va apartar de la família del meu pare»

«La meva mare em va apartar de la família del meu pare. Em va prendre el dret de conèixer als meus germans, als meus tiets, als meus cosins. I ara després de 37 anys, em costa», ha dit. Fins i tot no ha dubtat en titllar a Pantoja de 'mala mare': «Em sembla una mala mare perquè m'ha pres aquest dret».

Segons Kiko, la seva mare sempre va intentar allunyar-lo de la família Rivera i fins i tot va aconseguir que els acabés odiant. Però, després d'allunyar-se d'ella, el Dj ha recuperat el temps perdut, i fins i tot va voler acomiadar-se del seu tiet Riverita abans de morir. «Quan vaig separar-me de Jessica també teníem aquests problemes, però vam solucionar-ho pel bé dels nostres fills», ha explicat Rivera a Twitch. 

De fet, Jessica i Kiko han discutit en més d'una ocasió perquè el Dj ha exposat al seu fill en les xarxes socials. Afortunadament, Kiko i Jessica mantenen una bona relació, però el fill d'Isabel assegura que «fins que no ho arribes a comprendre, passa un temps. Amb Jessica ens portem de meravella. Les meves filles adoren al seu germà i el meu fill a les seves germanes», ha aclarit.A més, el Dj també ha parlat sobre Jota Peleteiro, la parella de Jessica: «Estic encantat perquè el meu fill s'estima a Jota. Això vol dir que es porta molt bé amb ell».Amb tot això, Kiko ha manifestat que encara queden molts capítols per escriure, però aquesta vegada Isabel Pantoja podria intervenir i canviar la història. És més, el cas de Rocío Carrasco podria ser un exemple a seguir per a la cantant.


Comentaris

envia el comentari