Parla un amic de Mila Ximénez: «Li passa pel cap»

La col·laboradora travessa un mal moment anímic perquè veu que el seu estat de salut no millora

Màxima preocupació al voltant de Mila Ximénez, després de conèixer-se que ha tornat a ser ingressada en un hospital madrileny per l'empitjorament del càncer de pulmó que li va ser diagnosticat fa un any. La revista 'Semana' ha revelat a la seva pàgina web que la col·laboradora de 'Sálvame' va ingressar aquest dilluns 29 de març a l'hospital de La Luz de Madrid, on els metges estan lluitant perquè Mila tiri endavant després de patir aquest càncer.

Fa diverses setmanes que Mila Ximénez no va a treballar al seu programa, sent l'última vegada que va aparèixer al plató de 'Sálvame' el dia en què va revelar a tots els col·laboradors que hauria de prendre una important decisió relativa al tractament contra el càncer. Aquell dia, Mila va confessar que esperava uns resultats mèdics vitals i, segons com fossin els mateixos, seguiria (o no), amb el tractament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Que aquest càncer que la crema per dins no sigui un obstacle irreversible en la seva existència»

Un bon amic de la mediàtica col·laboradora assegurava en el digital 'Informalia' fa unes hores que tenia la por que Mila «perdés les ganes de viure», però que desitja que «aquest càncer que la crema per dins no sigui un obstacle irreversible en la seva existència». A més, aquest amic de Mila afirmava que, des del seu entorn, asseguren que ella «ja no pot més» i que «veu que la seva lluita contra el càncer és tan dura que li passa pel cap llençar la tovallola».

També revelen que l'exdona de Manolo Santana s'està enfonsant en veure que la seva salut no millora com ella voldria. «I ni l'afecte de tots els que la volem serveix d'esforç afegit en aquesta lluita tan desigual», confessa aquest testimoni. D'altra banda, l'últim missatge que aquest bon amic va rebre de Mila va ser el següent: «M'estic cuidant molt. El pitjor són els cicles de quimioteràpia, que no em puc moure».

La por de l'amic de Mila Ximénez sobre la decisió que prendrà

És significatiu que, d'uns dies ençà, els missatges de suport de molts amics de Mila, com Belén Esteban, Kiko Hernández o María Patiño, han estat més nombrosos pel que fa a altres èpoques. Són moments en què Mila Ximénez necessita tota la força del món i els seus amics saben que han d'estar amb ella perquè no s'ensorri de manera definitiva.

Ara falta per conèixer quins han estat aquests resultats que tant desitjava saber la col·laboradora de 'Sálvame' per a, finalment, prendre una decisió definitiva sobre què fer amb la seva vida: avançar amb el tractament o aturar-lo del tot. «Prefereixo creure que ha optat per la primera opció. Altrament saltarien en el meu interior totes les alarmes», explica l'amic de Mila.

El missatge desencoratjador de Mila sobre el seu estat de salut

Fa prop d'un mes, Mila pronunciava unes punyents paraules en la seva última visita a Telecinco : «He passat un mes fatal, no puc més. No vull seguir vivint així, no vius, és horrible, estic espantada. Tinc força, però cada vegada em costa més treure-la i aixecar-me. I si he de morir-me, vull fer-ho bé, i si em diuen que aquesta malaltia va per llarg, s'acabarà el tractament. Als setanta anys és súper educat morir-se, una edat molt elegant», confessava.

La periodista passa per un moment molt delicat i, després de l'ingrés de dilluns passat, tot fa pensar que la situació és molt preocupant al voltant de la salut de la Mila, diagnosticada amb un càncer de pulmó que ha afectat també el seu fetge i altres parts del cos.


Comentaris

envia el comentari