El luxós regal que Antonio David ha fet a tres col·laboradors (i ara ho neguen)

Antonio David Flores va regalar tres ampolles de xampany valorades en 600 euros cadascuna

La direcció de 'Sálvame' ha posat el focus sobre Antonio David Flores. Carlota Corredera ha sorprès a tots els col·laboradors anunciant que al desembre, el col·laborador va enviar un regal de luxe a quatre dels seus companys. Tres d'aquests afortunats són col·laboradors del programa i el quart, que forma part de la cúpula directiva, no s'ha nomenat durant l'emissió del programa.

Així doncs, Antonio David va enviar regals com a mostra d'agraïment pel suport que li havien donat aquestes persones durant els últims mesos de 2020. Aquest dimarts s'ha afirmat que Kiko Hernández, Mila Ximénez i Kiko Matamoros van rebre una ampolla de luxe que oscil·la entre els 300 i els 600 euros.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Antonio David Flores va comprar als seus companys

Kiko Hernández s'ha sentit molest amb la notícia i ha decidit abandonar el plató, ja que sap que ara l'audiència posarà en dubte les seves paraules quan ataqui a Antonio David. Ara bé, la resta de col·laboradors consideren que el regal ha estat una estratègia d'Antonio David per guanyar-se el suport dels seus companys. 

És possible que Antonio David fos conscient dels mesos que hauria de viure aquest 2021 i per això va decidir comprar als personatges més mediàtics del programa amb una ampolla de luxe. De fet, el xampany que va regalar és un escumós amb denominació d'origen que forma part d'una important i prestigiosa reserva de vinyes. Es destaca el seu sabor afruitat, que ha estat descrit com un suc molt elegant i sofisticat.


Belén Esteban surt molt mal parada

Amb tot això, els col·laboradors no entenen per què Antonio David no va premiar a Belén Esteban amb una ampolla de xampany, ja que la col·laboradora sempre ha estat al seu costat. Cal recordar que Belén va protagonitzar una gran disputa per defensar a Antonio David a 'Gran Hermano VIP' i, a més, sempre ha tractat a la filla del col·laborador com una filla més. De fet, dins la casa sempre va estar al costat de Rocío i va ajudar-la amb les seves intervencions.

Per aquest motiu, Carla Corredera ha revelat que Antonio David va confessar que Belén hauria de comprar-se l'ampolla perquè ell no li faria cap regal. Davant aquesta confessió, la col·laboradora ha decidit bloquejar-lo del WhatsApp per trencar tota mena de contacte amb ell.


Comentaris

envia el comentari