Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

El pla de Rocío Flores després d'escoltar a la seva mare deixa Telecinco en xoc

La filla d'Antonio David tenia una intenció que la deixa en dubte en aquests moments

A Rocío Flores, com a tots els altres, no li ha passat inadvertida la sèrie documental que protagonitza la seva mare (Rocío Carrasco). I és que en aquesta, Rocío Carrasco ha explicat alguns dels episodis més durs al costat del seu ex (Antonio David Flores) i pare dels seus fills.

A la primogènita de Carrasco no li van resultar indiferents les primeres paraules de la seva mare. Tant és així que, com es va donar a conèixer per ella mateixa, havia intentat entrar en directe durant l'emissió de l'espai. No obstant això, des de la 'cúpula' del mateix es va decidir que no era l'adequat.

Una decisió que es va deure a un motiu de pes. I és que, encara que la jove ha manifestat una altra cosa, sembla que podria haver estat disposada a arremetre contra la seva mare.

A Rocío Flores se li nega entrar en directe

La filla d'Antonio David i Rocío Carrasco va utilitzar les seves xarxes socials per a denunciar una cosa. En concret, va contar que havia trucat per telèfon al programa durant el qual es van emetre els dos primers capítols de la sèrie. Ho va fer per a, com va exposar, «explicar alguna cosa i per a bastir un pont una vegada més. No es va veure oportú, no se'm va deixar».

Davant aquesta 'acusació' de la jove, l'endemà a 'Sálvame' es va donar una explicació. Així, la presentadora (Carlota Corredera) va exposar que «El programa no ho va veure oportú perquè Rocío Flores estava molt nerviosa i la cadena va preferir que es calmés. Va ser per un afany de protecció de Rocío Flores».

El veritable pla de Rocío Flores

Fins ara s'havia cregut, per tant, que la neta de Rocío Jurado havia intentat parlar per a 'calmar les aigües'. No obstant això, ahir a 'Sálvame' es van donar més detalls del pla que tenia la jove. I sembla que no era el que ella ha manifestat públicament.

Tot saltava quan Kiko Hernández va deixar caure que «la meva imaginació em porta a pensar que anava a posar a parir a la seva mare i a defensar al seu pare. I crec que la meva imaginació està molt prop de la realitat».

Davant aquestes paraules, Carlota Corredera va voler preguntar al director del programa (Alberto) si havia estat això el que havia ocorregut. En concret, ella, després d'escoltar-lo, va exposar el que li havia explicat: «A mi el que em diu Alberto, que és la persona que rep la trucada de Rocío Flores, és que ell la va veure molt alterada. Per això, li diu 'No veus que és moment de bastir ponts?'».

A això va afegir: «I ella li va dir: 'Sí, sí, bastir ponts'. Però Alberto considera que la seva intenció no era bastir ponts».

Antonio David podria haver «jugat les seves cartes»

De la mateixa manera, a 'Sálvame' es va revelar que Rocío Flores no tenia cap mena de contacte amb Alberto. D'aquí ve que ni tan sols tingués el seu número de telèfon. Per això, es va deixar caure que havia estat Antonio David el que li havia donat el telèfon del citat director perquè li truqués. Sí, perquè es posés en contacte amb ell i així entrés en directe en el primer programa de la sèrie documental de Rocío Carrasco.

Una informació, aquesta, que va molestar enormement a molts col·laboradors. I entre aquests a Belén Esteban, que va exposar: «Doncs molt malament, ja ho dic. No ha de ficar a la nena en això». És més, va explicar que va ser testimoni de la conversa del director amb Rocío Flores i va afegir: «Millor que la nena no entrés en aquest moment (...) El seu representant no li va donar el telèfon d'Alberto, però si realment li va donar el seu pare, que no ho sé, no ho veig bé perquè ell ho ha d'evitar».

Corredera, per part seva, va voler intervenir per a dir: «Quina és la manera de fer-li més mal a Rocío Carrasco el dia que s'estrena el documental? La seva filla entrant perquè el seu pare li dona el telèfon d'Alberto. És un míssil per a posar una altra vegada a tot el país en contra de Rocío Carrasco És el millor per a la seva filla? Això és ser bon pare?».

És més, va afegir, en paraules del citat director: «Potser les intencions d'Antonio David s'haurien donat la volta perquè, potser, aquest mal que hagués pogut fer-li a la mare a través de la filla hagués estat destrossar la imatge pública de Rocío Flores».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.