Imatge d’arxiu d’Anabel Pantoja caminant pel carrer

Anabel Pantoja trenca el silenci i respon a Kiko: «Només demano una cosa»

Anabel Pantoja no pot més: abandona el seu lloc de treball i li deixa les coses clares al seu cosí Kiko Rivera

Fa unes setmanes Anabel Pantoja sorprenia el públic quan, després de diverses amenaces, finalment va agafar les seves pertinences i va abandonar el plató de 'Sálvame' per no tornar mai més, o almenys aquesta és la intenció de la 'influencer' fins ara. És cert que des que va sortir a la llum totes les polèmiques de la família Pantoja que planegen sobre 'Cantora, la herencia envenenada' a la neboda d'Isabel Pantoja no sabia ni per on li plovien les crítiques.

 

Públicament, la sevillana estava enmig d'un conflicte familiar del qual pretenia mantenir-se al marge per no posicionar-se ni de part del seu cosí Kiko Rivera ni de part de la seva tia Isabel Pantoja, això també li portava problemes amb els seus companys, ja que alguns col·laboradors de 'Sálvame' atacaven sense pietat a Anabel Pantoja per no mullar-se i ser clara en aquesta guerra. Els atacs d'ansietat i el pànic per haver d'acudir al plató es van apoderar de la neboda d'Isabel Pantoja.

 

En diverses ocasions, Anabel Pantoja va amenaçar d'abandonar el programa, però després feia un pas enrere i demanava perdó a la direcció del programa, acompanyada pels seus companys i tornava al seu lloc de treball. Així, fins que finalment ha decidit retirar-se dels focus anteposant la seva salut als diners: «No podia seguir així, em generava molta ansietat».

 

Kiko Rivera no ho entén. El DJ li recorda a la seva cosina que la crònica social era la seva feina, gràcies al qual podia viure tranquil·lament i, per descomptat, tenir un plat de menjar calent cada dia sobre la taula: «Ella diu: 'marxo de Sálvame, si em trec d'aquí, no m'assabento', però no s'adona que ella menja d'això». No obstant això, Anabel ha pres la decisió en ferm i no hi haurà ningú que li faci canviar d'opinió, almenys de moment. Tan sols li ha demanat una cosa al seu cosí després de formalitzar la idea que feia temps li rondava pel cap: «Només li demano que em respecti».

A Anabel Pantoja se li acumulen els fronts mediàtics

Les coses no estan sent gens fàcil per a la sevillana establerta a Gran Canàries. I és que, des que va esclatar la bomba dels problemes de la seva tia amb els seus fills i com va manejar l'herència del seu marit mort, Paquirri, al seu capritx i benefici, Anabel s'ha partit la cara de nou per defensar la 'tonadillera', tanmateix, això li va sortir car.

 

Segons ha apuntat Kiko Matamoros, el seu cosí estaria molt molest amb ella per defensar l'indefensable, fins i tot, hi ha qui li ha retret a l'excol·laboradora dir el que s'espera que digui per por que les portes de Cantora també es tanquin per a ella, com ja li ha passat als seus cosins, Chabelita i Kiko Rivera.

 

A tot això, se li suma la participació del seu xicot, Omar Sánchez, a 'Supervivientes 2021', la qual cosa Anabel Pantoja confessa no estar preparada i tenir «por» del que el pas del canari per Hondures pugui deslligar. A més, per a més inri, després de l'èxit televisiu de Rocío Carrasco i de veure com una gran part de la societat s'ha bolcat amb la filla de Rocío Jurado, Isabel Pantoja podria estar plantejant-se rodar el seu propi documental.

 

Per tant, si Isabel Pantoja dona la seva versió dels episodis que van esdevenir en la seva vida, nomenant a tots els que en algun moment van estar al seu costat o la van trair en ple moment d'efervescència dels problemes familiars, la capsa dels trons dels Pantoja esclataria, esquitxant a tothom.

 

Anabel Pantoja confessa que això també la manté amb l'ai al cor. La neboda de la cantant sempre ha presumit de voler que la seva família estigués unida, però, amb el temps, els seus desitjos semblen que es tornen cada vegada més impossibles. No obstant això, per ara, només li queda arreglar les seves diferències amb el seu cosí i explicar-li amb luxe de detall el perquè d'aquesta decisió, i així Kiko Rivera pugui comprendre-la com ella bé desitja.