Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

L'amenaça de Kiko Hernández a una companya complica el seu futur en 'Sálvame'

La cadena dirigida per Paolo Vasile es va veure en l'obligació d'acomiadar fulminantment a Antonio David Flores i ara podria ser el torn d'Hernández

El documental de Rocío Carrasco ha provocat un tsunami mediàtic i televisiu sense precedents en Telecinco que ha esquitxat a molts col·laboradors de la cadena, entre ells Kiko Hernández.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En un moment en el qual es qüestiona la participació de personatges amb una actitud violenta i ofensiva en platons de televisió, el col·laborador de 'Sálvame' podria tenir els seus dies comptats en la cadena després de recordar-se algunes amenaces de l'exconcursant gran hermano a una companya en ple directe.

Després del comiat d'Antonio David, podria ser el torn de Kiko Hernández

La cadena dirigida per Paolo Vasile es va veure en l'obligació d'acomiadar fulminantment a Antonio David Flores després d'escoltar el dur testimoniatge de Rocío Carrasco, que ha relatat davant milions d'espectadors algunes de les agressions físiques i verbals que ha sofert per part del col·laborador de Mediaset durant els seus anys de matrimoni.

En un intent, per a moltes persones insuficient, de rentar la imatge de la cadena, Telecinco va prendre la determinació de prescindir d'un col·laborador que durant molts anys havia treballat amb ells i la imatge de persona dels quals violenta i retrògrada ja era sabuda per tots, a pesar que s'ha esperat a l'emissió del documental de Rocío Carrasco per a vetar-lo.

Encara que es tracta d'una decisió que ha estat aplaudida per molts, també ha estat molt criticada per uns altres.

Alguns consideren que el col·laborador va ser expulsat de manera injusta i sense respectar la seva presumpció d'innocència, mentre que uns altres creuen que l'exguàrdia civil hauria de portar molt de temps fora dels platons per alguns dels comportaments que ha protagonitzat en el passat i han tornat a sortir a la llum durant aquests dies.

És el cas del vídeo publicat per la mare d'Aída Nízar en el qual recorda l'agressió que va sofrir per part del col·laborador en el format 'Acorralados', la qual hauria d'haver suposat l'expulsió immediata d'Antonio David del concurs.

També s'ha recordat el moment en el qual Antonio David gairebé agredeix físicament a Aída Nizar en el programa 'Enemigos Íntimos' després que la periodista li cridés «'padrazo'» i els comentaris homòfobs i denigrants contra el col·lectiu LGTBI en el programa 'Crónicas Marcianas'.

Tots aquests són fets que confirmen la inapropiada actitud d'Antonio David en els platons de Telecinco, una conducta que la cadena ha permès en contractar personatges d'aquesta mena per a participar en els seus programes.

Les amenaces de Kiko Hernández cap a una companya en Telecinco

Per aquesta raó, molts usuaris en xarxes socials no entenen la doble moral de Telecinco respecte als seus col·laboradors i el linxament que ara està rebent Antonio David per uns vídeos del passat que també tenen altres col·laboradors, com és el cas de Kiko Hernández.

A pesar que ara el col·laborador presumeix de defensor de les dones i mostra tot el seu rebuig cap a la figura d'Antonio David, uns vídeos del passat també han tret a la llum la seva doble moral en aquest sentit.

Concretament, el vídeo publicat recorda l'actitud de Kiko Hernández amb una de les seves companyes de programa en el plató de 'Crónicas Marcianas'. La dona en qüestió és l'exconcursant gran germana Sonia Arenas, una dona contra la qual el col·laborador arremet sense pietat i utilitzant un llenguatge ordinari, agressiu, amenaçador i molt violent.

«Sonia posa el cony als famosos en el seu llit i ve als platons a cobrar. Això és venir a cobrar a un plató de televisió per un 'polvo'», «m'aixeco i et pego dues hòsties» o «et dono aquestes genolleres perquè les posis cada vegada que baixis a xuclar-les» van ser algunes de les frases que li va etzibar a la seva companya en ple directe.

Per a moltes persones, el fet que Kiko Hernández i altres col·laboradors violents del programa continuïn conservant el seu lloc de treball posa de manifest el zero compromisos de la cadena amb la violència de gènere i altres temes com l'homofòbia i el racisme.

Es tracta d'una postura que també ha defensat l'excolaboradora de 'Sálvame', Karmele Marchante, en el seu compte de Twitter, on ha recordat alguns episodis de maltractaments que ha viscut en el programa per part de companys que encara continuen treballant en la cadena.