Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban, en xoc: «Vaig al·lucinar, no m'ho esperava»

Se sent enganyada per la família Flores i intenta remar entre dues aigües perquè no vol decebre els protagonistes de la polèmica

Belén Esteban ha admès que ho està passant molt malament amb l'emissió de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. D'una banda, admet que el testimoni de Rocío Carrasco és molt dur, però també ha assegurat que no diu tota la veritat. És més, la col·laboradora de 'Sálvame' no vol atacar directament a Antonio David Flores perquè és molt amiga de Rocío Flores i Olga Moreno. 

Tot i això, aquest dimarts, 30 de març, Belén Esteban ens ha sorprès perquè és possible que no defensi més a la família Flores. La col·laboradora, que fins ara ha estat vigilant les seves paraules per no fer mal a ningú, ha explicat que va veure un detall durant l'emissió del capítol de diumenge que li ha fet canviar d'opinió. 

La col·laboradora ha fet referència a l'escena en què Rocío Carrasco explica com Antonio David va estar a punt de llançar-la per la finestra. Evidentment, Antonio David sempre ha negat aquests fets i ha defensat que això no va poder passar perquè la finestra té una reixa de seguretat. Ara bé, Carrasco ha mostrat un certificat del responsable de manteniment que va muntar la reixa i, per tant, es pot comprovar que la reixa encara no estava instal·lada. 

Belén Esteban lamenta sentir-se enganyada per tota la família Flores, amb els quals manté una estreta relació. De fet, la col·laboradora ha estat en l'aniversari d'Olga Moreno i fins i tot comparteixen representant. 

Antonio David Flores es queda sense suport

Des que Antonio David va ser acomiadat de Mediaset, hi ha molts col·laboradors que han decidit canviar d'opinió i donar suport al testimoni de Rocío Carrasco. D'altra banda, hi ha col·laboradors que estan a favor d'Antonio David, però que han hagut d'absentar-se del programa. Aquest és el cas de Kiko Matamoros, qui ja fa diverses setmanes que no apareix a 'Sálvame' perquè va estar en contacte amb un positiu de Covid-19

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'altra banda, Marta López sempre ha defensat Antonio David, però ara no pot defensar-lo perquè ha estat ingressada en un hotel per complir amb la quarantena abans d'entrar a 'Supervivientes'. Amb tot això, Belén Esteban està a la meitat del camí, ja que és molt amiga de la família Flores, però reconeix que el testimoni de Carrasco és molt potent.