Imatge d'arxiu de Julia Otero durant l'emissió del seu programa a 'Onda Cero'

Parla Julia Otero un mes després d'anunciar el seu càncer: «És la setmana»

Mentre lluita contra la malaltia, la periodista ha estat vacunada contra la Covid-19

En plena lluita contra el càncer, Julia Otero ha reaparegut a les seves xarxes socials per compartir amb els seus seguidors una gran notícia relacionada amb el seu estat de salut.

No obstant això, en aquesta ocasió, no es tracta d'una actualització sobre el tractament oncològic que està rebent per combatre el càncer de còlon que li va ser diagnosticat a final de febrer, sinó d'una bona notícia relacionada amb el coronavirus.

La periodista Julia Otero rep la primera dosi de la vacuna

La presentadora de 'Julia en la Onda' ha compartit amb els seus més de 77.000 seguidors a Instagram una fotografia d'ella en el seu centre hospitalari rebent la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. A la imatge, apareix Júlia Otero amb mascareta rosa, a joc amb l'estampat del seu vestit negre, i acompanyada d'una infermera que li està injectant la vacuna al braç.

Es tracta d'un moment molt especial per a la periodista a nivell personal. No només perquè obre una mica més l'esperança cap a la tan desitjada normalitat i la fi de la pandèmia, sinó pel que suposa per a un pacient de risc com ella prevenir el coronavirus en ple tractament contra el càncer.

Julia Otero agraeix a Catalunya per ser pionera en vacunar pacients oncològics

Per aquesta raó, Julia Otero ha volgut compartir aquest moment especial amb els seus seguidors a les xarxes socials, però també ha volgut agrair als responsables que han fet possible que la seva vacunació, igual que la d'altres pacients oncològics, s'hagi avançat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«A Catalunya aquesta és la setmana dels pacients oncològics en tractament i els trasplantats. És la comunitat pionera a fer-ho. Gràcies», escrivia al costat dels hashtags #vacunacovid, #gracias, i #PrimeraDosis.

Amb aquestes paraules, la presentadora ha volgut agrair la gestió d'una comunitat que ha decidit prioritzar els pacients oncològics en tractament i els trasplantats dins el pla de vacunació, en tractar-se de col·lectius de major risc enfront de la pandèmia.

En només sis hores, la publicació de Julia Otero ha superat els 15.000 'likes' i els centenars de comentaris de personatges públics i usuaris anònims que han enviat tot el seu suport a la periodista. Alguns dels comentaris més destacats han estat:

  • «Si sabessis Julia, que tots els dies del món em recordo de tu! I que et desitjo que tot vagi bé. Tant desig positiu serà la canya crec»
  • «Elegant fins i tot per vacunar-se! A donar-li dur (i a cuidar-se!! Però, sobretot, a donar-li dur!».
  • «Que maca estàs Julia i quina alegria veure't».

Julia Otero afronta el càncer amb molt suport i positivitat

Tot i el delicat moment de salut que està travessant, la periodista de 61 anys afronta la seva malaltia amb molta positivitat i fortalesa, una cosa que ja va deixar latent quan ens va gelar en anunciar en directe en el seu programa que patia càncer.

«En un control rutinari d'aquests que tots hem de fer quan toca, va arribar la sorpresa. En un raconet van aparèixer uns centímetres d'unes cèl·lules egoistes que no procuren pel bé comú, sinó que s'obliden i van per lliure. La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies», confessava la gallega fa poc més d'un mes.

El suport dels seus, especialment el de la seva filla Candela i el seu marit, Josep Martínez, i els missatges d'ànim que ha rebut d'usuaris anònims i coneguts a les xarxes socials l'han ajudat a afrontar aquest sotrac amb molta força.

«Bon dia! No és fàcil trobar paraules que expressin la gratitud que sento per l'afecte que he rebut aquestes setmanes. Persones públiques, anònimes, oients, amics, companys... Gràcies a tots per empènyer. Tot va bé», van ser les primeres paraules públiques de la periodista després d'anunciar que patia càncer.