Antonio David Flores denuncia Rocío Carrasco pel seu fill malalt

Reclama més de 7.000 euros per no pagar la pensió al seu fill des de fa 3 anys

La jutgessa Verónica Caravantes, del número 3 d'Alcobendas, està estudiant una denúncia contra la filla de Rocío Jurado per un suposat delicte d'impagament de la pensió d'aliments del seu fill menor, David Flores. Segons ha informat aquest dimarts 'El Periódico', la denúncia va ser presentada el passat dilluns 1 de març per Antonio David Flores.

Antonio David i Rocío van casar-se l'any 1996, però l'any 2001 van decidir agafar camins diferents. En aquell moment, Rocío es va quedar amb els nens, que no van rebre cap pensió alimentària per part del seu pare. Per aquest motiu, el passat 20 de març, l'Audiència de Madrid va decidir que Antonio David haurà de respondre davant la justícia per un presumpte delicte d'insolvència punible i estafa processal, penat amb cinc anys de presó. És més, els jutges han ordenat que el col·laborador pagui una fiança de fins a 60.000 euros.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La querellada mostra «apatia, negligència i abúlia en les seves obligacions com a mare»

David Flores, que pateix una malaltia genètica, viu amb el seu pare des de fa cinc anys. El gener de 2018, la jutge Sonsoles Lloria va afirmar que el fill menor d'Antonio David segueix sent «dependent econòmicament» i, per tant, Rocío Carrasco va estar obligada a pagar-li 200 euros mensuals. D'altra banda, Rocío Flores també va marxar a viure amb el seu pare, però la jutge va negar-li la pensió alimentària perquè havia estat condemnada per haver maltractat a la seva mare l'any 2012. 

L'última demanda presentada per Antonio David Flores denuncia que Rocío Carrasco mai ha pagat la pensió alimentària al seu fill David. «La querellada ha mostrat apatia, desídia, negligència i abúlia en les seves obligacions com a mare, tant afectives com econòmiques, que mai ha satisfet des de la primera resolució judicial referent al cas», explica l'escrit presentat davant la jutge.

Els lletrats d'Antonio David Flores apunten que Rocío Carrasco ha comès un delicte d'impagament de pensions, penat amb entre tres mesos i un any de presó. 

Rocío Carrasco va declarar haver tingut zero ingressos durant tot l'exercici fiscal

Per tant, la jutge ordenava a Rocío Carrasco «3.000 euros en concepte de pensions degudes» i 900 euros més en concepte d'interessos pel pagament que hauria d'haver fet per mantenir al seu fill David. Així doncs, l'Agència Tributària va investigar tots els guanys de Rocío Carrasco durant l'any 2018, però va declarar haver tingut zero ingressos durant l'exercici fiscal.

La querella contra Rocío Carrasco denuncia que des de llavors tampoc ha pagat «cap quantitat en concepte de pensió d'aliments ni ha consignat judicialment cap quantitat al respecte». Després de 22 mesos, el deute ha crescut fins als 4.400 euros (més interessos).

Els advocats d'Antonio David Flores afirmen que «la querellada disposa dels mitjans i ingressos suficients per donar el degut compliment a les resolucions judicials, que l'obliguen al pagament de la pensió alimentària a favor del seu fill menor David. Per tant, es reflecteix la falta de preocupació i interès i la seva escassa intenció de pagar la pensió alimentària i l'assegurança mèdica que està a càrrec seu des del primer conveni pactat entre tots dos», sentencien.


Comentaris

envia el comentari