Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Julia Otero durant l'emissió del seu programa a 'Onda Cero'

La periodista Julia Otero anuncia en directe que pateix càncer

Es retirarà durant les pròximes setmanes per a rebre tractament: «La paraula fa por, però estic aprenent a pronunciar-la»

Imatge d'arxiu de Julia Otero durant l'emissió del seu programa a 'Onda Cero'
Julia Otero ha confessat que pateix càncer, i es retirarà unes setmanes per a rebre tractament | Instagram @otero_julia

La periodista Julia Otero ha anunciat aquest dilluns, 22 de febrer, que pateix càncer. Otero, que té 61 anys, ho ha revelat en el programa 'Julia en la Onda', que presenta a la cadena de ràdio Onda Cero. «Sempre dic que les coses s'han de dir pel seu nom, i m'ho aplico», ha dit la periodista. En aquest sentit, ha explicat que es retirarà durant unes setmanes, per a dedicar tots els seus esforços al tractament i a la recuperació. 

Li van detectar el càncer en un control rutinari «que tots ens hem de fer»

«Dimarts passat, en un control rutinari, d'aquells que tots ens hem de fer, va arribar la sorpresa. En un racó van aparèixer cèl·lules egoistes, com diu el doctor López Otín». Otero ha confessat que «la paraula càncer fa por», però ha indicat que «estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies». «No és fàcil, però aquí estem», ha continuat sincerant-te Otero, que ha destacat que «les coses s'han de dir pel seu nom».

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

En aquest sentit, si bé no té pensat deixar per sempre la ràdio, sí que ha reconegut que estarà allunyada del mitjà durant un temps. «Entre 'quimio' i 'quimio' faré una volta per la ràdio», ha promès. Amb tot, ha volgut dedicar un calorós agraïment a l'equip del seu programa. «A les noies i nois de 'Julia en la Onda'; Aquest és un equip extraordinari en tots els sentits. Professionalment són molt bons, però el seu punt fort és la categoria humana», ha explicat. 

'Julia en la Onda' continuarà amb Carmen Juan i la resta de l'equip

Alhora, també ha volgut donar les gràcies als seus caps d'Onda Cero i Atresmedia, per la confiança dipositada en ella. «No vull oblidar els meus caps, perquè no hi ha dia que no rebi d'ells una dosi d'escalfament i pensaments positius», ha explicat als radiooients.

Durant el temps que Julia Otero estarà allunyada dels micròfons, Carmen Juan i la resta de l'equip del programa, redactors i col·laboradors, tiraran endavant 'Julia en la Onda'. Segons ha promès la cadena de ràdio, el programa vespertí d'Onda Cero treballarà per a mantenir els «estàndards de qualitat» de l'espai radiofònic. 

Pluja de reaccions a les xarxes socials

Després de sortir a la llum la notícia, han estat moltes les mostres d'afecte i suport compartides a les xarxes socials. Mentre alguns seguidors li desitjaven una ràpida recuperació, d'altres reconeixien amb tristesa que l'enyoraran molt a les tardes d'Onda Cero. Des de Catalunya Diari ens hi volem sumar, desitjant una rapidíssima recuperació a la periodista. Tot el nostre afecte, Julia!