Els amics íntims de Mila Ximénez confessen dos problemes

Els més propers a la col·laboradora de 'Sálvame' s'han mostrat completament preocupats per la seva salut

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
Els més propers a la col·laboradora de 'Sálvame' s'han mostrat completament preocupats per la salut de Mila | Twitter (@lecturas)

Fa tan sols uns dies van sortir a la llum rumors que assenyalaven que Mila Ximénez havia recaigut en el càncer de pulmó que pateix, informació que ella mateixa es va encarregar de desmentir en les seves xarxes socials. No obstant això, ara han tornat a saltar les alarmes sobre el seu estat de salut.

Han passat vuit mesos des que a la periodista se li va diagnosticar aquesta malaltia i, a pesar que compta amb el suport dels seus amics i de la seva filla Alba, qui es va traslladar a Madrid per a fer-li costat, sembla que el seu estat d'ànim està per terra.

Una cosa que té realment preocupats als seus afins. Les persones pròximes a Mila Ximénez a més d'estar en suspens pel càncer que pateix la sevillana, també ho estan pel seu estat emocional.

Segons han revelat fonts pròximes a ella a la revista 'Setmana', la col·laboradora de 'Sálvame' esperava haver vençut el càncer abans i això ha provocat que els seus ànims descendeixin descomunalment.

Mila Ximénez troba a faltar la seva vida anterior, sense problemes i sense cap malaltia a la qual haver de fer-li front. A més, Alba ha hagut de marxar, i l'absència de la seva filla ha pogut passar-li factura.

I una de les últimes publicacions en les seves xarxes socials han fet patent els seus pensaments. «Doncs un dimecres vençut», ha destacat la periodista al costat d'una fotografia de l'última vegada que va trepitjar el plató de Telecinco el mes de gener passat.

Uns mesos plens d'alts i baixos

Mila Ximénez està travessant un moment de feblesa emocional, i això sumat a la seva malaltia ha provocat que tots els seus afins s'hagin preocupat per ella i estiguin tractant de fer-li costat i de donar-li molt afecte perquè el seu estat d'ànim millori.

Va ser ella mateixa qui va confirmar la seva malaltia a través d'una trucada telefònica a 'Sálvame' el passat 16 de juny. La periodista va explicar que el que pensava que era una contractura a l'esquena era realment un tumor maligne que havia de tractar-se amb urgència i motiu pel qual va deixar el programa.

Però tan sols tres mesos després, la col·laboradora de televisió va tornar al plató de Mediaset perquè necessitava «tornar a la normalitat» mentre continuava batallant contra el càncer.

Allí va confessar que havia entrat en una «depressió molt grossa» per culpa de la malaltia que patia, una cosa que provocava que ni tan sols pogués aixecar-se del llit. Així mateix, va assenyalar que tenia moltes pors que volia canviar.

A pesar que semblava que tot anava a millor amb la seva reaparició en 'Sálvame' tot va tornar a fer un gir el passat 27 de gener. Aquest va ser l'últim dia que la periodista va acudir al plató de Telecinco i des de llavors poc s'ha sabut d'ella.

La preocupació més gran dels afins de Mila Ximénez

La sevillana només ha reaparegut en les seves xarxes socials després dels rumors que assenyalaven que el seu estat de salut havia empitjorat per a deixar clar que està bé encara que continua batallant contra el càncer.

Però sembla que, tal com ha destacat la revista 'Semana', el seu estat emocional no ha canviat des que li van diagnosticar la malaltia. Tot indica que és el seu estat anímic el que més està afectant Mila Ximénez en el seu dia a dia. «Prefereixo una vida més curta, però més vida, amb més qualitat de vida», va assenyalar la mateixa periodista en una xerrada amb María Patiño a 'Socialité' fa unes setmanes.

Allí també va dir que havia de «remuntar» i fer una vida normal, però sembla que no ho ha aconseguit i que la seva depressió l'està superant. Alguna cosa que ha provocat que els seus éssers estimats es mostrin completament preocupats per ella i per la forma en la qual està afrontant la seva malaltia.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari