María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'

Denuncien María Patiño, que podria tenir els dies comptats a Telecinco

'Socialité' s'enfronta a una demanda per haver revelat informació no autoritzada sobre el casament de Chabelita

'Sálvame' ja ens avançava que el 20 de febrer, 'Socialité' donaria una exclusiva sobre el vestit de núvia de Chabelita, que ben aviat es casarà amb Asraf Beno. Així doncs, aquest dissabte, María Patiño ha ensenyat en directe tots els detalls del secret més ben guardat de la futura núvia. 

'Socialité' revela com serà el vestit de núvia de Chabelita

Sens dubte, les noces d'Isa Pantoja i Asraf Beno és un dels esdeveniments més importants, i esperats, d'aquest 2021 per a la premsa rosa. A més de la polèmica relació de Chabelita i el model, tots estan esperant veure si Isabel Pantoja i Kiko Rivera coincidiran en la cerimònia després dels conflictes que mantenen per l'herència de 'Paquirri'.

Chabelita ja tenia pactada amb una revista el reportatge del seu casament, en què s'ensenyaria en exclusiva el vestit que portarà. Tot i això, 'Socialité', i amb la col·laboració del dissenyador José Perea, no ha dubtat en rebentar l'exclusiva i revelar en directe com és el vestit que lluirà Chabelita el dia del seu casament. 

«Ha triat un disseny molt senzill, però elegant i gens flamenc, això m'ha sorprès», ha explicat el dissenyador fent referència a la rèplica del vestit. Així doncs, és un vestit de tall de sirena, amb pedreria a l'esquena de Swarovski i amb un escot a l'esquena.

Amb tot això, el programa presentat per María Patiño també va revelar el preu: entre 10 i 15 mil euros, un dels més cars.

Vertize Gala demanda a 'Socialité'

Vertize Gala, marca que signa el vestit, ha decidit demandar a 'Socialité' per haver revelat informació no autoritzada. De fet, han enviat un comunicat on afirmen la seva decisió d'emprendre accions legals contra el programa presentat per María Patiño. «Volem manifestar el nostre malestar per les imatges que es difondran a la cadena», comença dient el comunicat.

Tot i que a plató només han ensenyat una recreació del vestit, des de Vertize Gala ja han informat la productora «que prendrem les mesures legals oportunes per defensar els nostres interessos. I per garantir la confidencialitat que prometem als nostres clients».

A més, afirmen que «es donen dades de preus totalment falsos i desproporcionats, que estan molt lluny de la realitat i no han estat confrontats». «Lamentem aquesta situació que ha estat filtrada sense consentiment dels interessats», assenyala el comunicat. Sobre les fotografies realitzades per 'Socialité', la marca defensa que «han estat preses sense permís en unes instal·lacions privades d'un dels nostres centres i no compten amb el consentiment per a difondre-les».

A jutjar per les paraules del comunicat, aquest va ser escrit abans que el programa presentat per María Patiño donés l'exclusiva. Així doncs, estaven avisats del que passaria. Tot i que la signatura ha advertit que no estaven autoritzats per emetre les imatges, 'Socialité' se les ha enginyat per revelar tota la informació que tenien mitjançant una recreació i han optat per no emetre les fotografies. No obstant això, hauran de fer front a les accions legals.