Polèmica per la peça que ha lluït la reina Letícia en els darrers dies

La reina decideix no repetir peça de roba i estrena models de temporada valorats en uns 700 euros

Imatge de la reina Letícia
La reina Letícia torna a estar en el punt de mira pels seus 'looks' | Gtres

La reina Letícia torna a estar sota el focus mediàtic pels 'looks' que ha lluït en els últims actes públics de la casa reial.

Després de passar les primeres setmanes d'agost a Mallorca per complir amb els seus deures institucionals, junt amb el rei Felip VI i les seves filles, la reina va tornar a Madrid el mes de setembre amb un propòsit molt clar: no estrenar ni una sola peça de roba. De fet, els mesos d'octubre, novembre i desembre vam poder veure com la reina lluïa peces que ja havia exposat en altres actes.

Des de la Zarzuela es va al·legar que la crisi per la pandèmia de la Covid-19 va animar a la reina a prendre aquesta decisió. Tot i això, en els mesos previs a l'agost, sobretot durant la gira que va realitzar amb el rei Felip VI per tot el país, vam veure com estrenava alguna peça. 

La reina llueix noves peces de roba 

Després d'estar diversos mesos sense estrenar ni una sola peça, la reina Letícia ha tornat a la seva rutina habitual. Com s'ha pogut corroborar aquesta última setmana, ha lluït dues noves peces de roba en els dos actes que ha presidit. La seva decisió està sent molt polèmica i criticada. Amb l'inici d'un nou any, la reina s'ha oblidat de la crisi econòmica i sanitària que està vivint el país?

Les noves peces que ha lluït en els actes públics d'aquestes setmanes donen a entendre que Letícia ja no vol repetir peces de roba i que ara ha tornat a interessar-se per la moda i, per tant, seguir sent una icona de la moda.

Tal com informa 'Vanitatis', quatre de les sis peces que ha estrenat en aquest nou any són de temporada. Algunes de les peces que més han cridat l'atenció són, per exemple, el vestit bordeus de Massimo Dutti que va estrenar a l'exposició sobre Concepción Arenal, a la Biblioteca Nacional. La reina va aparèixer amb aquest disseny de Massimo Dutti, de l'edició especial, valorat en 170 euros.

Un dia després, en el lliurament de les Beques de Cooperació Espanyola #BECASQUECAMBIANVIDAS, la reina aprofitava per estrenar una brusa blava d'Hugo Boss, model Ibiaska, que està disponible al web de la signatura per 139 euros.

Per altra banda, Letícia va aparèixer en l'acte de Pasqua Militar amb una nova brusa blanca de botons negres, una peça de Maksu de temporada que va esgotar-se poques hores després que la lluís públicament.

Letícia opta per una jaqueta de quadres Príncep de Gal·les de 690 €

Així mateix, aquesta última setmana hem vist a la reina amb una jaqueta de quadres Príncep de Gal·les de doble botonadura i dues butxaques de solapa. Un disseny de Carolina Herrera valorat en 690 euros, tot i que ara es pot comprar per 345 €. Una peça que demostra que Letícia torna a estar a la moda. Això sí, sense pensar en la crisi del país.


Comentaris

envia el comentari