El rei emèrit Joan Carles I en una imatge d'arxiu

Primeres imatges de la vil·la on s'allotja el rei Joan Carles

'Viva la vida' ha mostrat en exclusiva la residència de l'emèrit, en una paradisíaca illa privada d'Abu Dhabi

Aquest cap de setmana transcorria amb calma fins que 'Viva la vida' ha mostrat en directe una exclusiva mundial. El programa de tardes del cap de setmana de Telecinco ha tingut accés a les primeres fotografies de la luxosa vil·la on s'allotja actualment el rei Joan Carles a Abu Dhabi, i no tenen desperdici. Des que l'emèrit va marxar d'Espanya, nombrosos periodistes i paparazzis han intentat fer-se amb informació o imatges privilegiades de Joan Carles, en un dels moments més polèmics de la monarquia espanyola, en part, pels escàndols en què s'ha vist implicat el pare de Felip VI.

També s'ha especulat molt sobre la salut de l'emèrit. De fet, fa tot just una setmana la periodista especialitzada en la Casa Reial, Pilar Eyre, assegurava que el rei Joan Carles es trobava en estat greu. Però la pròpia Casa Reial es pronunciava per desmentir la informació i sortia fins i tot a la llum una conversa en la qual es podia sentir el reu emèrit, explicant que realitzava gimnàstica dues hores a el dia. Així i tot, el misteri ha seguit sobrevolant la figura de l'emèrit.

Aquest diumenge, 21 de febrer, una exclusiva com la que ha donat 'Viva la vida' ens ha acostat una mica més a la vida de Joan Carles de Borbó als Emirats Àrabs. El programa dirigit per Emma García ha revelat el lloc on resideix l'antic rei espanyol, aportant a més tot tipus de detalls sobre les comoditats de les quals gaudeix en la seva mansió. Ha estat en concret l'equip de Diego Arrabal, paparazzi col·laborador de el programa, el que ha pogut accedir a les imatges i desvelar on és exactament el rei emèrit: un veritable paradís.

Nurai: La luxosa illa privada on resideix el rei Joan Carles, en imatges

L'exclusiva dels d'Arrabal no deixa cap dubte: Joan Carles s'allotja en una exclusiva vil·la a l'illa de Nurai, a Abu Dhabi, que fa tot just un quilòmetre quadrat i està, segons el programa, totalment deserta des de fa anys. A l'illa de Nurai hi ha únicament un luxós complex hoteler, format per 11 vil·les amagades entre la vegetació. Les vil·les, com es pot percebre en les imatges, són de màxim luxe i no els falta detall ni comoditat alguna (ni tan sols platja privada).

En una d'aquestes vil·les de somni viu el rei Joan Carles. La mansió compta, concretament, amb sis habitacions, grans salons amb vistes a la mar, set banys amb banyeres de disseny i vistes també al mar, i algunes distraccions com un futbolí, una taula de billar, una sala de cinema o una piscina infinita, també de somni. En definitiva, la llar del rei emèrit a Abu Dhabi és, si més no, espectacular. De fet, la vila està valorada, segons ha avançat Telecinco, en 11 milions d'euros.