Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández es posa nostàlgic en compartir els seus inicis a la televisió

El conegut col·laborador ja hauria fet els seus primers passos amb 18 anys en un altre espai de la cadena, 'De qué parte estás'

«Quina barbaritat», d'aquesta manera recordava el conegut col·laborador del programa televisiu de cada tarda, 'Sálvame', Kiko Hernández a les seves xarxes socials, ja que ja han passat 20 anys des que foram part de l'entorn televisiu i que hi entrés per quedar-se. Precisament aquest col·laborador de 'Sálvame' és ja un dels més consagrats a Telecinco, tot i que és una realitat que potser moltes persones, sobretot joves, encara no sàpiguen que Kiko va entrar a les nostres vides gràcies al reality 'Gran Hermano', concretament en la tercera edició del concurs.

Hernández, ara presentador i col·laborador de televisió, va conviure ni més ni menys que durant 101 dies a la casa més famosa de Guadalix de la Sierra i es va convertir en un dels protagonistes estrelles i més polèmics de la tercera edició pels seus moments divertits, pels menys agradables i per la seva història d'amor amb la seva companya Patricia Ledesma. Va ser el centre d'atenció de totes les mirades, ja que a més va ser premiat amb la medalla de bronze en la gran final del concurs.

Sense perdre de vista els seus primers passos per la pantalla i amb molt sentiment, el presentador ha recordat amb nostàlgia els seus grans moments públicament a través d'una imatge del seu pas per la casa de GH, al costat dels seus companys, en les seves xarxes socials: «D'aquí a res... 20 anys d'aquesta fotografia... quina barbaritat!!!», escriu Kiko costat de la foto.

A la foto podem veure un Kiko molt jove acompanyat dels que van ser els seus companys, com Raquel Morillas, amb qui a el principi guardava una bonica amistat que més tard es va convertir en tot el contrari, conflictes habituals que van dur a la divisió de la casa en dos grups. També Patricia, de qui es va enamorar durant el programa i amb la que va protagonitzar una hora sense càmeres i moments d'allò més romàntics.

Sense cap dubte, passi el temps que passi i li pesi a qui li pesi, són moments molt bonics que el col·laborador guarda en la seva memòria, recorda amb afecte i que li van obrir les portes de la televisió. En aquests dies s'ha convertit en un dels col·laboradors més estimats per l'audiència i essencial a 'Sálvame'.

Els primers passos de Kiko Hernández

Parlàvem de 'Gran Hermano' i la polèmica d'aquest periodista en el format, però el que molts desconeixen és que el col·laborador estrella de 'Sálvame' ja va treballar anys enrere, quan tenia només 18 anys, en un altre espai de la cadena, 'De qué parte estás'. En aquells moments Hernández ja apuntava maneres amb la seva destresa davant les càmeres, anys abans participar en el famós reality show, i és que a més d'això, també havia donat algunes exclusives al programa de José María Íñigo al voltant de la detenció de Roldán: «Segur que no ha aparegut ningú a la televisió amb 18 anys dient això, per tant, és una exclusiva de Telecinco, crec que la policia ha pactat amb ell detenir-lo», afirmava segur de les seves paraules.

D'altra banda, en aquesta època Hernández també compartia plató amb Víctor Sandoval, amb qui a més protagonitzava diferents enfrontaments sobre temes que el programa anava plantejant als seus col·laboradors fixos. «Jo mai he estat romàntic i segurament m'he ficat al llit amb més persones que tu. Segur que, d'aquest grupet, l'únic que va de romàntic ets tu», li deia Hernández a Sandoval, qui replicava amb caràcter: «És la meva manera de ser. Jo no vaig de res. Si em va parir la meva mare així no puc canviar, m'entens?». Paraules que formen part de la història del cor a la televisió.