Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'

Concursants de 'La isla', investigats per suposades relacions no consentides

Una jove denuncia una agressió sexual múltiple durant una festa il·legal en un xalet de Madrid

Aquest diumenge han sortit a la llum detalls sobre una agressió sexual múltiple que hauria tingut lloc en una festa il·legal a Madrid, amb temptadors de l'exitós 'reality' de 'La isla de las tentaciones' suposadament implicats, segons han avançat fonts de la investigació a 'El Mundo'.

Dimarts passat una jove estrangera que tot just fa un mes que es troba d'intercanvi a Espanya va denunciar els fets a la ciutat madrilenya de Tres Cantos. Assegura, segons el mitjà citat, que després de drogar-la, la van obligar a mantenir relacions sexuals amb diferents homes. Les mateixes fonts assenyalen a algun dels televisius participants del 'reality' de Mediaset com un dels «cinc o sis» individus que haurien mantingut relacions amb la jove sense el seu consentiment.

«Joves dels que surten a 'La isla de las tentaciones', nois i noies maques»

Pels que sembla tot va ocórrer en un xalet de Colmenarejo, un altre municipi de la Comunitat de Madrid. En aquesta casa, segons el mitjà citat, es van reunir aproximadament uns cinquanta joves la tarda de diumenge passat. Eren «joves dels que surten a 'La isla de las tentaciones', nois i noies maques, 'influencers'», segons les fonts d''El Mundo'.

El cas està ara en mans de la Guàrdia Civil, al càrrec de la investigació, que ja ha identificat el jove que va llogar l'habitatge on es va celebrar la festa. Es tracta, segons les mateixes fonts, d'un d'aquests «nens de casa bona», que podria haver aparegut a 'La isla de las tentaciones'. Segons el jove, es va llogar el xalet per a l'esdeveniment, que defineix com una posada de llarg d'un cotxe d'alta gamma. Però era una farsa. No llogaven la casa per un esdeveniment del món del motor i el propietari, que té càmeres de vigilància en el seu xalet, es va adonar de seguida de l'engany.

Enganyen el propietari d'un xalet per organitzar la festa il·legal

Per començar, la casa es lloga per aproximadament un aforament de dotze persones. Però aquella tarda van arribar-hi al voltant de cinquanta joves, senyal que va fer saltar les alarmes del propietari. A més, assegura, no respectaven cap tipus de mesura contra el coronavirus, com ara l'ús de la mascareta. Aquella era, descaradament, una festa clandestina, il·legal per la situació de pandèmia que travessa Espanya.

El propietari no va dubtar a alertar que en el seu xalet s'estava celebrant una festa il·legal «amb tota mena de vicis» i els agents es van personar immediatament a al lloc dels fets per dissoldre la trobada i identificar els assistents perquè fossin sancionats per la seva conducta. «Era com Sodoma i Gomorra. Sense mascaretes i fent de tot», relaten fonts de la investigació al mitjà citat.

Però la jove en qüestió no va denunciar res aquella nit. Va ser 48 hores després de la festa quan va acudir a la Guàrdia Civil assegurant que havia mantingut relacions sexuals «en contra de la seva voluntat» al xalet. Segons la denunciant, aquella nit va prendre alguna substància que li va fer perdre la consciència. En el seu relat, a més, va parlar de dos joves, un conegut a Instagram, que l'hauria convidat a l'esdeveniment, i un altre, que segons ella, estaria relacionat amb els 'temptadors' de Telecinco, i al qual vincula amb la seva agressió sexual.

Assegura que es va negar diverses vegades a mantenir sexe en grup

Segons la denunciant, cinc o sis persones s'haurien aprofitat d'ella i l'haurien obligat a mantenir sexe en grup aquella nit, que començava al reservat d'un local de Madrid, on els organitzadors van reunir primer els assistents de l'esdeveniment. Recorda haver-se pres una copa, que va deixar un moment per ballar. A partir d'aquell moment, assegura que només recorda dos moments: un, quan es va negar a la proposta de diverses persones de mantenir relacions; i un altre, amb el membre d'un noi a la cara i un altre tocant-li els genitals, moment en el qual s'hauria negat per segona vegada a aquestes relacions.

El pròxim que recorda la noia, segons el seu relat, és l'arribada de la Guàrdia Civil al xalet i la vergonya que va passar, abans d'anar-se'n a casa pel seu propi peu. La policia, per ara, no veu indicis que la noia, que acaba d'arribar fa tot just un mes a país, estigui inventant res o aprofitant-se de la situació, segons el mitjà citat.