YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El trastorn d'Adriana Ugarte que provoca comportaments obsessius

L'actriu ha assegurat que aquesta malaltia li impedeix portar una vida normal

Adriana Ugarte en una entrevista para 'El Hormiguero'
Adriana Ugarte confessa que pateix un TOC. | Antena 3

Adriana Ugarte és una de les intèrprets més conegudes del nostre país. Als seus 36 anys, es podria dir que l'actriu ha estat present en les sèries de ficció més importants de l'última dècada com 'Hospital Central', 'El comisario' o 'La señora', però poc se sap de la seva vida privada més enllà que va viure un romanç amb el també actor Álex González.

Ara per ara, l'actriu torna a estar de plena actualitat per encapçalar el repartiment d''Hache', una de les reeixides sèries que formen part del catàleg de Netflix. Tant és així que la plataforma digital ha posat en marxa la segona temporada de la sèrie, tot i que no estava previst que tingués continuïtat en morir un dels seus principals protagonistes. Adriana Ugarte està passant per uns dels seus millors moments professionals, malgrat que en l'àmbit personal no li va tan bé, i no ens referim precisament en l'àmbit amorós, sinó més aviat en el de la salut, tal com ha pogut relatar ella mateixa a 'El Hormiguero'.

La confessió d'Adriana Ugarte

Malgrat la seva fama, la jove ha assegurat tenir un problema que de vegades li fa més complicat desenvolupar el seu treball. Adriana Ugarte ha confessat al plató d''El Hormiguero' que pateix un TOC que li impedeix portar una vida tan normal com la que li agradaria. «Vaig encadenant TOC (trastorn obsessiu compulsiu). Si entres en el meu cotxe menjant patates fregides, no et diré res, però així que baixis he de netejar-ho tot i sacsejar les catifes abans d'arribar a casa», confessava. La mateixa actriu revelava que això li fa desenvolupar episodis d'ansietat, tant que fins i tot està sotmetent a una teràpia de xoc per poder vèncer aquest TOC. «Ara veig un borrissol o un pèl i m'esforço per deixar-lo aquí», sentenciava a 'El Hormiguero'.

De moment es desconeixen quins motius són els que causen aquesta malaltia que cada vegada afecta més persones. Aquesta afecció mental consistent a presentar comportaments de forma repetida pot originar-se a partir d'una combinació de factors genètics, biològics i fins i tot ambientals, encara que la veritat és que es desconeix. Com ha relatat la pròpia Adriana Ugarte, un dels símptomes més habituals és l'obsessió per tenir certes coses sota control que poden derivar en sentiments com el fàstic, la por o la necessitat de tenir-ho tot en ordre. Algun dels TOC més habituals són el de tenir objectes correctament alineats, rentar-se les mans amb freqüència o ordenar objectius d'una manera determinada.

En el cas d'Adriana Ugarte, la neteja és el seu TOC. Concretament, l'actriu ha revelat que necessita veure que casa seva està completament neta a qualsevol hora i fins i tot ha manifestat no suportar veure una molla de pa o un pèl a casa o al seu cotxe.


Comentaris

envia el comentari