Paz Padilla ho confessa: El famós català que la podria conquistar

Sense perdre el seu sentit de l'humor, l'estrella de 'Sálvame' declara qui seria el perfecte candidat per tornar a enamorar-se

Paz Padilla presentant 'Sálvame'
Paz Padilla ha confessat el seu 'amor' per Joan Manuel Serrat. | Telecinco

Paz Padilla, un cop més, ha tornat a fer gala del seu bon sentit de l'humor i ha confessat en ple 'Sálvame' el nom del personatge públic que seria el perfecte candidat per iniciar una relació sentimental i pel qual podria tornar a apostar per l'amor. Divendres, 19 de febrer, la presentadora, com ja és habitual, va tenir una tarda d'allò més mogudeta a 'Sálvame'. I és que Padilla va deixar sense paraules a tots els seus companys, ja que va protagonitzar un compromès moment amb el director del programa, David Valldeperas, després d'una incòmoda reflexió sobre la mort: «Tu saps que et moriràs, no? Et moriràs i abans del que t'esperes», li deia Padilla sense cap tipus d'inconvenient al seu superior.

Padilla encara es troba en ple procés de recuperació després de perdre el seu marit, Antonio Juan Vidal, víctima de càncer. Però la presentadora ha demostrat que no ha tancat les portes a un nou amor. I ho va voler deixar clar en el seu últim programa davant de tots els col·laboradors.

Joan Manuel Serrat, l'únic home que podria conquerir a Paz Padilla

Els seus companys de 'Sálvame' i els teleespectadors el divendres van tenir l'oportunitat d'estar a primera fila quan Paz Padilla desvelava, en ple directe, la identitat de l'únic home que podria conquistar-la: Joan Manuel Serrat.

Joan Manel Serrat
Joan Manuel Serrat seria el candidat ideal per a la presentadora de 'Sálvame' | TV3

Així és, Paz Padilla ho té clar. El seu candidat ideal és Joan Manuel Serrat. L'actriu va llançar un autèntic missatge d'admiració cap al cantautor i compositor. I, a més, va assegurar, amb un somriure d'orella a orella, que tornaria a començar de zero al seu costat. «Si em s'enamorés d'algú, seria de Joan Manuel Serrat. És l'únic que aconseguiria conquerir el meu cor de nou», confessava Paz Padilla deixant estupefactes els seus companys. La humorista deixava anar aquesta bomba amb el seu to irònic tan característic. Ella és una veritable fan del cantant.

Sembla ser que Paz Padilla ha tornat a obrir el seu cor després de la tràgica pèrdua del seu marit. Vol calmar tot el patiment que arrossega des de llavors i la seva forma d'afrontar el seu dolor és prendre's les coses amb humor.

«No s'ha mort el meu marit, se n'ha anat meva ànima bessona»

Antonio Juan Vidal ha estat, és i serà l'amor de la seva vida i el tindrà present sempre. «No s'ha mort el meu marit, se n'ha anat meva ànima bessona. Res serà igual perquè tenia una vida completa. D'haver-ho sabut abans, no l'hauria deixat respirar sense compartir amb mi cada glopada d'aire, mai hagués deixat anar la seva mà», ha apuntat Paz Padilla en més d'una ocasió, deixant molt clar que la seva increïble relació l'acompanyarà eternament.


Comentaris

envia el comentari