Arévalo revela al 'Deluxe' el motiu real de la separació de Bertín i Fabiola

L'humorista ha parlat en profunditat del divorci del seu amic després de 14 anys de matrimoni amb l'exmodel veneçolana

Bertin Osborne y Fabiola Martinez en un acto publicitario
Bertin i Fabiola han posat fi a 14 anys de matrimoni en les darreres setmanes. | Europa Press

Paco Arévalo ha revelat al plató de 'Sábado Deluxe' el veritable motiu de la ruptura del seu gran amic, Bertín Osborne, i Fabiola. La televisiva parella va sorprendre tothom després d'anunciar el seu divorci de mutu acord després de dues dècades junts i dos fills en comú: Kike de 13 anys i Carlos de 12. Per aquell temps, el cantant i presentador de Telecinco va revelar els detalls de la ruptura en un comunicat publicat al programa 'Viva la vida'.

«Estimats amics, com suposo que ja sabeu, Fabiola i jo ens hem separat fa poc temps... No hi ha un motiu concret, sinó problemes de convivència. No hi ha, no hi ha hagut terceres persones que ens hagin motivat a prendre aquesta decisió i sí la dificultat de conviure amb les nostres diferents personalitats», assegurava el presentador per evitar rumors i especulacions de tota mena. Tot i que la parella ha deixat clars els motius de la seva ruptura, desmentint l'existència d'infidelitats pel mig, el seu divorci després de 14 anys de matrimoni els ha posat en el centre de totes les converses.

Arévalo parla del caràcter de Bertín Osborne pels seus conflictes amb Fabiola

L'últim a ser preguntat pel divorci de Bertín Osborne i Fabiola Martínez ha estat Paco Arévalo, gran amic del cantant i la seva parella. L'humorista ha acudit a plató de 'Sábado Deluxe' per parlar de la seva relació amb Malena Gracia, però també ha opinat sense cap objecció sobre la decisió del seu amic i Fabiola de prendre camins separats.

Arévalo ha assegurat que el va sorprendre el divorci, però que era conscient que la parella tenia moltes discrepàncies que feien molt difícil la convivència. Fins i tot ha assenyalat que les discussions li passaven factura a Bertín Osborne, que es mostrava més apàtic i introvertit. «Sabia que discutien molt, i havia un estira i arronsa. Però s'estimen molt i no vaig pensar que se separarien. Discutir per tonteries cansa... Jo li vaig preguntar a Bertín si estava malament amb Fabiola i em va dir que sí. Jo el veia diferent, més apagat, més callat... No era el Bertín divertit», ha revelat l'humorista.

Arévalo revela al 'Deluxe' el motiu real de la separació de Bertín i Fabiola

A més, Paco Arévalo ha revelat el motiu real de la separació de la parella. En el seu comunicat Bertín Osborne es va assenyalar com l'únic culpable de la ruptura, intentant treure qualsevol tipus de responsabilitat sobre Fabiola, a qui considera una dona meravellosa. «Jo confesso que sóc complicat en el dia a dia i assumeixo tota la responsabilitat en els motius que han donat lloc a aquesta decisió. De Fabiola només puc dir que és una persona meravellosa, gran companya, estupenda dona i, com a mare, és literalment única», assegurava Bertín entonant el 'mea culpa'.

No obstant això, Arévalo no s'ha tallat ni un pèl a l'hora de contradir al seu amic i atribuir el motiu del divorci a les discussions que tots dos protagonitzaven, llevant una mica de responsabilitat sobre el caràcter complicat de Bertín Osborne. «Ell es tira les culpes perquè és un cavaller, però la culpa la tenen tots dos. Si un no vol, dos no discuteixen. Discutir per tonteries és el més perillós en un matrimoni, a més hi ha una important diferència d'edat».

Finalment, l'humorista no ha descartat que el seu amic pugui tornar a trobar l'amor en el futur costat d'una altra dona. No obstant això, considera que potser no arribi a establir una relació seriosa i duradora. «He conegut a totes les nòvies de Bertín. Fabiola va ser una cosa especial, i s'hi va bolcar», ha explicat Arévalo.


Comentaris

envia el comentari