YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La transformació física de Rocío Flores: 9.000 euros en són el motiu

És habitual veure la néta de Rocío Jurado visitant centres estètics per embellir la seva figura

Rocío Flores en un plató de Telecinco
Rocío Flores, en una imatge d'arxiu. | Telecinco

Rocío Flores està estupenda. La primogènita d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco és una habitual dels tractaments d'estètica i no li importa compartir-los amb els seus seguidors a través de les xarxes socials. Als seus 24 anys, la néta de Rocío Jurado no ha amagat mai els retocs i operacions estètiques a què s'ha sotmès. Els canvis en ella són més que evidents sobretot a la cara i el seu cos. Segons els experts consultats per la revista 'Semana', la figura i la cara de la néta de la 'más grande' són ara molt més harmoniosos.

Una Bichectomia, un augment de llavis, un rinomodelació sense cirurgia, 'invisaling' o diferents tractaments són només alguns dels canvis que componen aquesta llarga llista i que sumen més de 8.000 euros, un preu no apte per a totes les butxaques.

No apte per a totes les butxaques

La veritat és que Rocío Flores s'ha convertit en un gran reclam publicitari per a moltes marques després de passar per Hondures i per això ha decidit sotmetre's a una senzilla intervenció perquè la seva cara llueixi més angulosa i estilitzada, ressaltant així la línia del pòmul. Va ser fa tres mesos quan la jove es va sotmetre a aquest retoc conegut com Bichectomia i no va requerir ingrés, així que pràcticament des del primer dia va poder fer vida normal. Aquesta operació costa al voltant de 900 euros, xifra que varia depenent de la clínica escollida.

Un altre dels retocs més cridaners a la cara ha estat el seu augment de llavis, que es va realitzar la jove quan estava com a defensora del seu pare, Antonio David Flores, a 'GH VIP'. De la nit al dia, Rocío Flores va reaparèixer amb els llavis molt més voluminosos i aquest canvi no es devia a una altra cosa que a un augment amb àcid hialurònic.

Aquest producte permet millorar l'estructura i aparença de l'expressió, eliminar les arrugues de les comissures i aportar hidratació a la zona amb resultats immediats. Però no és una cosa definitiva. Si vol tenir els llavis sempre perfectes s'ha de fer aquest tractament cada any i mig, aproximadament, i té un preu d'uns 300 euros la sessió.

«Tinc l'os del nas molt pronunciat»

Una cosa similar a la rinomodelació que ella mateixa va confessar haver-se fet en una de les seves clíniques de confiança. «El que m'he fet ha estat posar-me una goteta d'àcid perquè tinc l'os molt pronunciat. Llavors m'ho he posat perquè es posi el nas completament recte», va comentar llavors la jove. Amb aquest tractament van emplenar amb àcid hialurònic punts estratègics seu nas, aconseguint l'efecte desitjat per 350 euros.

Per 400 euros, aproximadament, Rocío Flores es va realitzar una harmonització facial, que defineix els angles de la cara. A tots aquests tractaments i cirurgies, cal sumar-li l''invisalign', més conegut com ortodòncia invisible, uns 5.000 euros. Aquesta mateixa setmana, la primogènita de Rocío Carrasco confessava que estava desitjant lluir un somriure perfecte. Rocío Flores ja té a les mans els alineadors, que haurà de portar tot el dia i només es pot treure per rentar-se les dents i menjar.

El 'microblading' és una altra de les tècniques que la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco fa servir per estar perfecta. Gràcies a aquest tractament, les celles de la jove estan espectaculars. Cada sis mesos la germana de David Flores es gasta uns 250 euros en això si vol tenir les celles perfectes.


Comentaris

envia el comentari