YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Fabiola s’oblida definitivament de Bertín Osborne amb un pla de soltera

La veneçolana aprofita aquesta nova vida per trobar-se amb els seus amics

Fabiola Martínez somrient davant d'una fotografia de Bertín Osborne
Fabiola Martínez ha superat per fi a Bertín Osborne i es troba en un bon moment personal | Europa Press

Fa un mes que Fabiola Martínez i Bertín Osborne anunciaven públicament la seva separació. La parella ho feia a través d'un comunicat demanant respecte, però sobretot que no s'especulés sobre els motius de la ruptura, ja que havia estat per mutu acord després d'adonar-se que no eren compatibles. Mentre Bertín Osborne ha donat la seva versió sobre els fets en diversos programes de televisió, la model veneçolana ha preferit seguir endavant amb la seva vida al marge del focus mediàtic.

Fabiola ha decidit refugiar-se en els seus amics i en el seu treball per a superar aquest dur tràngol i continuar endavant amb la seva vida al costat dels seus dos fills, Kiko i Carlos. Malgrat haver viscut una mala ratxa, la veneçolana sembla tenir clar que no vol quedar-se a casa lamentant-se per tot el succeït, és per això que en les últimes setmanes no ha deixat de fer plans i així ho ha volgut deixar reflectit en el seu compte d'Instagram.

Els plans de soltera de Fabiola Martínez

Alegre i molt feliç: així hem pogut veure a Fabiola en diverses imatges on gaudeix d'un bonic sopar al costat de les seves amigues. «Quina estoneta més bona hem tirat, espero que repetim aviat», escrivia la model en les seves xarxes socials. I és que Fabiola sembla voler deixar clar que ella ja ha passat pàgina després de la seva ruptura amb el presentador.

Per a l'ocasió, Fabiola no dubtava a lluir un abillament molt senzill que ressaltava la seva espectacular figura. La model optava per un vestit negre juntament amb un abric gris.

A més d'anar-se de copes amb les seves amigues per a gaudir de la nit madrilenya, Fabiola Martínez també ha decidit desfer-se del cognom Osborne en les seves xarxes socials per a reprendre el de Martínez. «Mai és tard per a ser tu mateix... Fabiola Martínez Benavides, és el meu jo original», anunciava l'exdona de Bertín Osborne.

La nova vida de Fabiola Martínez Benavides

Als seus 48 anys, Fabiola ha aprofitat la seva ruptura per a reprendre els seus estudis i reunir-se amb amics, entre els quals es troba Carlos Baute. Concretament, la veneçolana assegurava que «els amics són importants sempre, hi ha vegades que quan tenim parella els descurem. Jo he estat sempre d'alimentar les meves amistats, però ara tinc més temps per a veure'ls, clar».

Aquesta, també ha decidit matricular-se en un màster de doble titulació d'Administració i Direcció d'Empreses, que combinarà amb una especialització en coaching, intel·ligència emocional i programació neurolingüistica. Encara que ha començat el curs amb moltes ganes, la veritat és que assegura que «hi ha vegades que tinc tantes coses i el curs és en línia, i és que no tens una rutina d'anar tots els dies a classe».

Sembla que la veneçolana vol recuperar el temps perdut després de més de 15 anys casada amb el presentador de 'Tu casa es la mía'. No obstant això, Fabiola ja ha manifestat que de moment no té cap intenció d'enamorar-se. «Jo no estic en això ara ni res, res, zero, zero. Ara és el moment d'estar amb mi, d’estimar-me i cuidar-me ja està, això és l'única cosa que m'importa ara», confessava.

«Jo ni em plantejo res, ni m'interessa. Jo sóc feliç amb mi mateixa. És l'única cosa que m'ha d'importar. Jo necessito també ara un temps per a mi, per a fer les coses que per ser mamà i per ser esposa no havia desenvolupat», afegia l'ex de Bertín Osborne en una entrevista concedida a 'Europa Press'.

Sens dubte, tant Fabiola com Bertín han donat una lliçó de maduresa a l'hora de prosseguir les seves vides després de la televisada ruptura. Caldrà esperar per a veure si aquesta harmonia perdura amb el pas del temps.


Comentaris

envia el comentari