Kiko Rivera aclareix els últims rumors sobre la venda de Cantora

El fill d'Isabel Pantoja va trucar en directe a Rafa Mora per a explicar tota la veritat

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera explica tota la veritat sobre les seves negociacions per a vendre Cantora | Instagram @riverakiko

Kiko Rivera està cansat de rumors i especulacions sobre la venda de Cantora. El DJ porta molt temps acaparant titulars i li està passant factura tant a ell com a la seva família, que estan esgotats de tanta informació falsa. El marit d'Irene Rosales està fart de mentides sobre la venda de la finca en la qual viu la seva mare, Isabel Pantoja.

Les últimes informacions sobre aquest assumpte han estat motiu d’explosió. I és que per molt que es digui que Kiko Rivera ha aconseguit desfer-se de la seva part de Cantora, no és veritat i així ho ha volgut fer saber el primogènit de l'artista. «Tant de bo això succeís», comentava a 'Sálvame', deixant clar que té moltes ganes de deslliurar-se per fi de la finca que tants maldecaps li està donant a la família Pantoja.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, tot apunta al fet que el DJ haurà d'esperar per a desfer-se de Cantora perquè encara no té un clar comprador. «No hem parlat amb ningú ni ens hem reunit amb ningú per a avançar aquest tema», deia molt categòric el marit d'Irene Rosales. De fet, el fill d'Isabel Pantoja va voler anar més enllà i assegurava que «encara no s'ha realitzat cap reunió. Aquestes coses van a poc a poc. No qualsevol compra una finca en aquestes condicions».En això últim el fill del mort Paquirri té tota la raó. Cantora està situada entre Medina Sidonia i Vejer, en la coneguda com a ruta del toro, dins del camí dels pobles blancs del Sud. Aquesta finca compta amb 500 hectàrees i la casa de 2.000 metres construïts, una cosa no apta per a totes les butxaques. Al refugi d'Isabel Pantoja no li falta cap detall, encara conserva intactes els records de quan vivia el torero com a forma d'homenatge. Precisament molts d'aquests han estat el motiu de la discòrdia entre mare i fill en els últims mesos.

Els seus germans, possibles compradors

Hi ha els qui asseguren que la finca podrien comprar-la els fills majors de Paquirri. No obstant això, durant la seva intervenció en ‘Sálvame’, Kiko Rivera desmentia que Francisco i Cayetano fossin possibles compradors de Cantora. El que sí que és cert és que tots dos li estan ajudant per a poder desfer-se d'ella com més aviat millor.

«És veritat que el meu germà Francisco i Cayetano m'han ofert compradors per tots dos costats, però no són ells mateixos», explicava el marit d'Irene Rosales sobre el paper que estan tenint tots dos en aquest assumpte tan complex.

Pel que fa a la xifra per la qual el fill d'Isabel Pantoja estaria disposat a vendre la seva part de la finca de la discòrdia, posava l'accent que «no són 3,5 milions en el que estic venent la meva part. L'última taxació que es va fer era de 4 milions i escaig, si jo tinc un 46,7%… Com ho vendré en això?», sentenciava en la seva intervenció en ‘Telecinco’.

Després d'aclarir tot el relacionat amb aquest polèmic assumpte, el germà gran d’Isa Pantoja, cansat de rumors que fan mal a ell i, sobretot, a la seva família, demanava encaridament que Kike Calleja deixés de dir coses sobre aquest tema. El motiu és clar: el DJ sap que especular amb aquest assumpte de la venda de Cantora pot truncar-la i és una qüestió que li té més que saturat des de fa molt temps.

De moment caldrà esperar algun temps al fet que per fi Cantora trobi un comprador a l'altura i amb una butxaca més aviat àmplia. I és que fer-se amb una finca de tals dimensions i amb tanta història entre les seves parets és una cosa que no es pot permetre qualsevol.


Comentaris

envia el comentari