Kiko Matamoros

Kiko Matamoros es casa i ja sap quins col·laboradors de ‘Sálvame’ no assistiran

Matamoros ha sorprès revelant que Belén Esteban, entre altres, no estaria convidada

'Sálvame’ ha anat a buscar a Marta López, parella de Kiko Matamoros, pels carrers. Volien parlar amb la model per a preguntar-li com anava el seu idil·li amb una de les estrelles del programa. Aquesta i com sempre acostuma a fer, ha respost molt amablement a les càmeres del programa de la seva parella. El reporter que se l'ha trobat, ha volgut saber si estan preparant les noces i aquesta ha respost que ella estava disposada i que solament faltava que el tertulià li ho demanés en condicions.

Serà llavors quan ella es posi de debò amb els preparatius d'un dels moments més especials de la seva vida. El que si que hem pogut saber és que la parella ja compta amb un lloc en el qual els agradaria casar-se. Es tractaria d'una celebració religiosa i que se celebraria a la Basílica de San Miguel, que segons sembla, està molt prop d'on viu actualment la parella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La proximitat de l'església i l'afecte que li tenen, hauria estat decisiu perquè es decidissin per aquest emplaçament. No obstant això, aquests encara no compten amb data a causa de la pandèmia i per tant, hauran d'esperar que la situació s'estabilitzi i es pugui celebrar l'esdeveniment amb totes les garanties.

Els col·laboradors de ‘Sálvame’ que no aniran al casament de Matamoros

Després de veure el vídeo, el col·laborador recollia les declaracions de la seva parella i ho comentava amb els seus companys. Aquest confirmava que pròximament li demanaria la mà a la seva noia i que serà llavors quan comencin a programar l'esdeveniment.

Entre tots els preparatius hi ha un de fonamental i és la llista de convidats que acompanyessin a la parella en aquest dia tan assenyalat. Com és d'habitual quan s'acosta unes noces, el programa demana al protagonista que es mulli i que digui amb quins companys compta per a aquest dia i a quins deixaran a casa.

La veritat és que hi ha col·laboradors molt tebis i que no s'atreveixen a mullar-se, però Kiko i com acostuma a fer, s'ha mullat i ha dividit als seus companys en tres grups. Els convidats, els no convidats i els que estan en dubte fins que s'acosti el dia.

Matamoros, sempre amb el beneplàcit de la seva noia, convidarà als seus bons amics Rafa MoraKiko Hernández i Mila Ximénez. També a altres companys amb els quals té bona relació com els presentadors del programa, els directors i altres tertulians com Lydia Lozano, Miguel Frigenti, María Patiño, Víctor Sandoval i María Teresa Campos i la seva filla Terelu. També en aquest bloc ha sorprès, afegint al doctor Sánchez Martos, un dels últims fitxatges del programa i que ja s'hauria guanyat la seva confiança.

Belén Esteban i Anabel Pantoja no estan convidades

Els riures s'han acabat quan Kiko ha començat a ratllar als companys que no convidarà a la festa. Entre aquests destaquen Belén Esteban per no haver-ho convidat a ell, Anabel Pantoja, Gustavo González, Laura Fa i Antonio Montero.

El llistat no acaba aquí, perquè també ha afegit una tercera columna en la qual ha apuntat a altres companys que estaran en dubte fins que arribi el moment. Aquí es troben Carmen Borrego, Alonso Caparrós i una de les seves bones amigues, Marta López, que estaria en dubte per la bona relació que també tenen amb l'exparella de Kiko, Makoke.

Com és habitual, aquesta llista i quan encara no hi ha marcada ni una data per a les noces, portarà grans topades en el programa. Doncs segur que molts dels no convidats es rebotaran i exigiran la seva invitació al polèmic col·laborador de 'Sálvame'. Com sempre, els que estan en la llista bona poden passar a la dolenta en qüestió de segons, així que molt atents tots i a mantenir aquesta amistat que ara posa en joc la permanència en el convit.