Sara Carbonero amb gorro i bufanda parlant per telèfon al carrer

La decisió de Pedro Piqueras que va poder canviar-li la vida a Sara Carbonero

El periodista explica com va aconseguir que Carbonero fitxés per Telecinco: «Ferreras no la deixava marxar ni fart de vi»

La periodista Sara Carbonero, després de la seva tornada de Porto i assentada a Madrid, ja ha tornat a la seva rutina després de ser intervinguda quirúrgicament fa una setmana a la madrilenya Clínica Universitat de Navarra. La jove, que s'està recuperant de manera favorable d'aquest petit contratemps i envoltada del seu cercle més proper, entre ells la seva parella Iker Casillas, ha tornat a la feina i, després d'entrevistar el conegut grup musical 'Tu otra bonita', ha estat el torn d'una persona molt especial per a ella. Una persona que precisament li ha servit de tot un exemple a seguir en el terreny professional al llarg de la seva carrera periodística. Es tracta ni més ni menys que de Pedro Piqueras, el conegut presentador d'Informativos Telecinco que, a més, va ser el seu cap entre els anys 2009 i 2015.

Piqueras revela el seu secret

Una entrevista realment especial per a Sara, que des del començament de la trobada s'ha desfet en elogis cap a Piqueras mirant enrere i recordant alguns dels moments més entranyables de la seva amistat a la televisió. Durant la conversa, el comunicador ha tret a la llum com va aconseguir fitxar la periodista per a Mediaset, en un moment en què Sara treballava a LaSexta. «Em va costar moltíssim», ha admès. «A les nou, a l'hora a la que jo feia l'Informatiu, apareixia a LaSexta una dona bellíssima», ha recordat Pedro Piqueras. «M'agradaria emportar-me-la, però no li he escoltat la veu», li va dir a la seva dona, a qui va demanar que l'escoltés mentre ell estava en directe presentant les notícies.

«La meva consellera va ser ella, em va dir 'és boníssima i a més guapíssima'», ha explicat Piqueras, guanyador del Premi Ondas. «No va ser fàcil perquè Ferreras no la deixava anar ni fart de vi i, segon, perquè el meu cap em donava un marge de maniobra molt curtet», ha dit entre rialles fent broma el periodista mentre ha relatat com va anar el sopar on va reunir Sara Carbonero amb Paolo Vasile. «Va estar molt seriosa, molt formal i molt professional», ha revelat Piqueras.

Moments després de l'entrevista, en acabar la xerrada, l'amiga d'Isabel Jiménez li ha dedicat unes boniques paraules a qui va ser el seu 'mentor'. Paraules acompanyades d'unes fotografies molt especials d'aquells anys en què van compartir plató a través de les xarxes socials. «Entre les dues primeres fotos i la tercera hi ha 10 anys de diferència. A Pedro Piqueras sempre li agrairé ser el 'culpable' de la meva etapa professional més feliç, ser mestre, far, company i amic, tot alhora», ha començat escrivint Carbonero.

«No sol donar entrevistes, (diu que perquè sent que ja ho ha explicat tot) per això em fa especial il·lusió que hagi estat amb nosaltres aquesta tarda a 'Que siga el baile'. L'hi vaig dir fa dos anys, durant una sobretaula després de dinar al celler Grahams de Porto i encara que no tingui xarxes socials, li repeteixo que podria passar-me una vida sencera escoltant-lo parlar», ha sentenciat amb total agraïment.panya, temps després.