Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

L'agredolça felicitació d'Ana Obregón al seu pare el dia del seu aniversari

Fa nou mesos que Aless Lequio va perdre la vida a causa d'un càncer

La pèrdua d'un fill és un dolor irreparable que, encara que passi el temps, sempre acompanyarà als pares que han hagut de dir adéu a l'amor de la seva vida. És el cas d'Ana Obregón, qui fa ja prop d'un any va haver d'acomiadar-se del seu únic fill, Álex.

No han estat temps fàcils per a la model que està aprenent a viure sense la persona que més vol. Reclosa a la seva casa de la Moraleja i després d'un retir espiritual per a trobar-se de nou, la presentadora de televisió ha de fer-li front a la vida de nou desproveïda d'il·lusió i de ganes. 

Fins i tot, un dels moments més emotius d'aquest començament d'any, l'aniversari del seu pare, Antonio García Fernández, ha estat un moment agredolç. 

Obregón felicita el seu pare sense oblidar el jove Álex

Ana Obregón ha compartit amb els seus seguidors una bonica felicitació al seu progenitor que celebrava 95 anys d'edat, però recordant en ella també al seu fill mort.  «Moltes felicitats, papà. Avui compleixes 95 anys de la mà de l'amor de la teva vida per gairebé 68 anys», va començar escrivint la madrilenya. «Donaria la resta de la meva vida per poder celebrar-lo tots junts com sempre», afegia la protagonista de 'Ana y los 7'.

No hi ha dubte que Ana porta el dolor amb si allà on va i no desaprofita cada oportunitat per a mantenir viu el record d'Álex.  L'empresària va acompanyar el seu text amb una imatge familiar en la qual la cara d'Ana ho deia tot. La model de 65 anys que enlluernava sempre amb el seu somriure s'ha apagat per a tornar-se en un somriure obligat. 

Igual que la seva roba, sempre tan atrevida i plena de color, s'ha entelat amb el negre que caracteritza el període de dol i es tradueix en un símil de com se sent l'empresària en el seu interior: trista. «Estic segura que algú des del cel t'està cantant aniversari feliç. Algú que t'admirava i t’estimava moltíssim com tots els teus fills, néts i besnét», va concloure Ana en la seva felicitació. 

La publicació, acompanyada del hashtag #alessforever que Ana sempre introdueix en cadascuna de les seves publicacions, ha aconseguit els 100.000 likes en tot just unes hores. 

Ana recorda el dia en què va ser immensament feliç

Tan sols unes hores abans de la felicitació al seu pare, Ana va compartir amb els seus seguidors un entranyable àlbum de fotos personal situat, com va dir ella, «Somewhere in Paradise» («en algun lloc del paradís»). Es tractava del «primer dia en el zoo» de la família Lequio García. 

La família irradiava felicitat, tots conjunyits amb roba vaquera, però especialment Álex i la seva mamà que lluïen els dos una «jupa de cuir» i uns pantalons vaquers. 

La madrilenya va acompanyar aquest bonic record amb un text ple de dolor, però també de molt d'amor i amb una sàvia lliçó. «Haver estat immensament feliç, tant que ja no importa no ser-ho mai. He après que al final tenir-ho tot no significa gens material, res que puguis etiquetar, ni l'èxit, ni el poder, ni res que comporti la intoxicació de l'ego. Tenir-ho tot és poder donar tot el teu amor a les persones que estimes», va escriure la mare d'Álex Lequio en una publicació en el seu perfil d'Instagram

«I jo vaig tenir tot perquè vaig poder donar-te tot el meu amor. L'existència és un dia curt. Cal omplir tots els records d'amor per si algun dia et fan falta per a poder continuar vivint», va concloure. 

Ana ha rebut de nou el suport de moltes celebritats i amics, com Boris Izaguirre o Marta Torné. Però també del Comte Lequio, pare d'Álex, i que també apareix en la publicació.