URGENT

📈 La pandèmia segueix retrocedint a Catalunya amb una baixada de tots els indicadors

Carla Vigo deixa de pedra la reina Letícia amb la seva última decisió

La neboda de la reina ha tornat d'Alemanya i busca noves experiències

Imatge d'arxiu de Carla Vigo
Carla Vigo ha decidit tornar a Espanya i buscar un pis a Madrid | Redacció

Carla Vigo, la neboda de la reina Letícia, gaudeix de la seva vida, que últimament està plena de canvis. El mes de setembre va decidir començar una vida a Alemanya, just el país en el qual la seva mare va viure la seva etapa universitària d'Erasmus quan era jove.

Al país germànic la neboda de Letícia va estar cuidant nens, encara que la seva plena intenció era la d'aprendre l'idioma i continuar formant-se en interpretació i ball, la seva veritable passió.

No obstant això, en Nadal va acabar aquesta etapa i va decidir tornar a Espanya per a estar prop de la seva família i amb un objectiu molt concret. La jove vol continuar fent passos personals i professionals i ara planeja independitzar-se. Això sí, no s'anirà tan lluny com va fer després de l'estiu.

La neboda de la reina busca pis a Aranjuez

Segons apunta la revista 'Semana', Carla Vigo està buscant una habitació en una casa compartida a Aranjuez, ciutat situada al sud de Madrid. En els temps que estem vivint, Carla vol estar al costat de la seva família més pròxima i, per descomptat, del seu pare.

Malgrat la seva insistència, encara no ha trobat l'estada perfecta. La veritat és que la jove de 20 anys està posant tot de la seva part perquè així sigui i es compleixi el seu desig de tornar a volar sola, encara que sigui al costat de casa. No vol permetre's grans luxes i, per això, vol anar a poc a poc, compartir pis i començar des de 0.

El seu entorn més pròxim revela que Carla està en una situació davant la qual es troba molt il·lusionada, ja que estarà prop dels seus amics i dels seus éssers més estimats. A Alemanya se sentia molt sola, la pandèmia no va ajudar i, per això, va decidir tornar a Espanya.

‘Semana’ explica que els preus per habitació a Aranjuez, encara que està allunyada de Madrid ciutat, són dispars, van des dels 190 euros per habitació més despeses a part fins als 575 euros amb despeses incloses, preus davant els quals haurà de fer comptes per a saber què es pot permetre.

La neboda de la reina ha demostrat ser una dona valenta i que viu el dia a dia, sobretot, sense por al canvi. Almenys això va ser el que va demostrar quan va deixar tota la seva vida a Espanya i va volar cap a l'estranger. El coronavirus ha estat el principal motiu pel qual Carla ha hagut de tornar i reprendre els seus projectes

La vida de Carla Vigo: totalment oposada a la de la seva cosina Elionor

Els mesos que ha pogut viure a Alemanya, la jove ha aprofitat les seves xarxes socials per a sincerar-se, en nombroses ocasions, sobre aspectes molt personals com la seva orientació sexual, com estava farta d'unes certes crítiques o sobre l'enorme tatuatge que anava a realitzar-se al seu braç.

Poc després d'anunciar el tatuatge que estava planejant fer-se, va aparèixer amb un tigre al seu braç esquerre, això sí, amb dues cares: una d'elles més realista i l'altra amb figures geomètriques. Però, què significa aquest dibuix? Carla va explicar que representa la força, el poder, la passió. Tres coses amb les quals ella se sent molt identificada i que serien un motiu més que suficient per a tatuar-se per sempre.

Com es pot comprovar, la vida de Carla Vigo és una vida totalment diferent de la que porta la seva cosina, la princesa Elionor. Mentre Carla porta la vida que decideix, la princesa d’Espanya ha d'obeir ordres i protocols de la família Reial.

La cosina de la princesa pot triar on estudiar i seguir per ella mateixa amb els seus plans de futur. En el costat contrari, els reis han determinat que la princesa Elionor estudiï Batxillerat el pròxim curs al Regne Unit, en concret a l’UWC Atlantic College de Gal·les.


Comentaris

envia el comentari