Imatge d'arxiu d'Isa Pantoja, Chabelita

Isa Pantoja preocupa els seus seguidors després de visitar un metge a Barcelona

La filla d'Isabel Pantoja ha explicat els motius de la seva visita a la ciutat comtal

Fa menys de 24 hores, Isa Pantoja preocupava els seus fans després de sortir a la llum que la jove havia viatjat a Barcelona amb la seva parella Asraf per a acudir a una cita mèdica. Els rumors sobre una possible malaltia han planejat sobre la filla de la cançonetista i han estat molts els 'followers' que han mostrat la seva preocupació per ella a través de comentaris en el seu compte d'Instagram.

Amb l'objectiu de fer callar els rumors i per a despreocupar a aquells que han mostrat interès pel seu actual estat de salut, la filla d'Isabel Pantoja ha revelat els motius que l'han portat a acudir a un hospital a Barcelona.

Isa Pantoja revelava els motius de la seva visita a l'hospital

«Us preguntareu per què haig de venir fins a Barcelona, però és que els meus metges estan a tot arreu d'Espanya», començava dient Isa Pantoja, desmentint els rumors sobre que el seu estat de salut fos dolent o de si havia acudit a l'hospital per a sotmetre's a alguna cirurgia. Tranquil·la i amb ganes de buidar dubtes, la jove no tenia cap mena d'inconvenient a l'hora de narrar perquè havia acudit a Barcelona.

«Estic bé. Les revisions mèdiques els faig a El Puerto de Santa María però, per exemple, la meva ginecòloga està a Màlaga, per això Albertito és malagueny. Poques persones ho saben», sentenciava a la jove traient a la llum una informació fins al moment desconeguda per tots. «Per les coses que ja tinc programades i que són importants sí que em desplaço. Moltes gràcies per preocupar-vos», sentenciava finalment la jove després d'aclarir els rumors. Això sí, altre d'acudir a consulta, la filla de la cançonetista també ha aprofitat per a fer turisme per la ciutat comtal.

El gran canvi físic d’ Isa Pantoja

És cert que no és d'estranyar que els seus seguidors pensessin que la salut d’ Isa Pantoja estigués deteriorada. I és que en els últims anys el canvi físic de la germana de Kiko Rivera ha estat brutal, i no només en el rostre, també en la seva silueta.

A base d'exercici, dieta i, perquè negar-nos, d'operacions, la filla de la cançonetista ha anat modelant el seu físic al seu antull. És més, conscient del seu gran canvi físic, Isa Pantoja no dubte a compartir amb els seus seguidors els seus trucs per a lluir molt més esvelta i prima. Rutines d'exercicis, receptes saludables... no hi ha cosa que la col·laboradora no publiqui per a ajudar a les seves 'followers' a lluir un cos com el d'ella.

Cal recordar que la jove s'iniciava en aquest nou estil de vida durant el confinament. Com molts altres espanyols, Isa Pantoja aprofitava el tancament per a realitzar esport a casa i començar a prestar-li una major atenció a la seva alimentació. Això sí, a la meitat del confinament, la jove sofria una important lesió d'esquena, alguna cosa que la va mantenir sense poder realitzar exercici durant diverses setmanes.

A més, l'entusiasme d’ Isa Pantoja en fer esport ha provocat que Asraf també s'hagi animat a compartir aquesta saludable afició amb la seva parella. Tant és així que tots dos s'han posat molt en forma, uns assoliments que no dubten a ensenyar a través de les seves xarxes socials, on tots dos compten amb milers de seguidors.

Això sí, la filla de la cançonetista deixa clar que «no sóc partidària d'utilitzar el pes com a únic marcador de progrés, ja que no és la mesura més precisa de salut, ni de benestar». Respecte al gran canvi físic existent en tots dos ha sorgit una pregunta: Estaran Asraf Bueno i Isa Pantoja més prop de casar-se que mai?.