Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Paz Padilla es topa amb Marichalar en un surrealista directe des d'una botiga

La presentadora s'ha topat amb l'exmarit de la infanta Elena en una botiga Dior

Jaime de Marichalar s'ha convertit en l'inesperat protagonista d'un reportatge de 'Sálvame' a càrrec de la mateixa Paz Padilla. La presentadora i actriu s'ha topat de forma surrealista amb l'exmarit de la infanta Elena, que s'ha quedat completament desconcertat en veure's involucrat en un reportatge en directe del programa de Telecinco.

Paz Padilla es topa amb Marichalar en un surrealista directe de 'Sálvame'

Aquest divendres a la tarda, els espectadors de 'Sálvame' van viure un dels moments més surrealistes del programa amb Paz Padilla i Jaime de Marichalar com a protagonistes. La presentadora de Telecinco es va desplaçar en directe fins a la milla d'or de la capital madrilenya per esbrinar de primera mà si les botes de Raquel Bollo eren certes o simplement es tractaven d'una falsificació. En la seva última publicació d'Instagram, la col·laboradora de 'Sálvame' llueix unes botes de Dior que estan valorades en més de 1.000 euros, una elevada xifra que ha portat als seus companys de plató a qüestionar l'alt tren de vida que sembla portar Raquel Bollo.

Amb la intenció de saber si les qüestionades botes són autèntiques o una imitació, Paz Padilla va abandonar el plató de Telecinco deixant Chelo García Cortés als comandaments per dirigir-se a una botiga de luxe situada a la capital madrilenya. «Anem a entrar a Dior, no m'ho crec. Porto una foto de Raquel Bollo, que portava unes botes que la gent està pensant si són autèntiques o no són autèntiques», comentava la presentadora i humorista abans d'entrar a l'establiment.

El reportatge ja va començar de la manera més surrealista possible. La seva arribada a la botiga no va ser ben rebuda pels treballadors i el guàrdia de seguretat li va negar des d'un principi l'accés a la botiga amb la càmera. Finalment, Paz Padilla va accedir a l'interior del local, on la dependenta li ha explicat que la forma de diferenciar les botes autèntiques d'una falsificació és mitjançant un símbol d'estrella situat a la sola. La presentadora corria cada poc temps cap a la porta, on l'esperaven els càmeres, per transmetre tota la informació obtinguda a l'interior, una situació que els treballadors observaven amb completa incredulitat.

Jaime de Marichalar, enxampat per Paz Padilla en una botiga de luxe de Madrid

En un d'aquests moments, Paz Padilla va topar-se amb qui menys es podia esperar. Jaime de Marichalar va aparèixer a l'interior de l'establiment i es va dirigir cap a la porta de sortida intentant passar desapercebut. Tot i portar la mascareta posada, l'excunyat del rei Felip VI va ser identificat a l'instant per Paz Padilla, que no va dubtar a abordar amb preguntes a l'exmarit de la infanta Elena.

«Hola! Ets Marichalar? Encantada, com estàs? Estem en directe a Sálvame», li diu la presentadora, mentre Marichalar intenta fugir cap a l'interior. «No el molestarem. Porta la càmera cap allà, que sortirà Marichalar. Com està vostè? Ve a comprar algun regalet? Ell no vol que se l'enfoqui», advertia Paz Padilla encara en xoc per la surrealista i inesperada trobada. Finalment, la càmera va deixar d'enfocar i el pare de Victòria Frederica i Froilà va aconseguir sortir de la botiga evitant respondre les preguntes indiscretes de Paz Padilla, que volia saber si anava gaire a aquesta botiga.

Tal com va informar Chelo García Cortés des del plató de Telecinco, Jaime de Marichalar està vinculat laboralment a la signatura Dior, per la qual cosa cal deduir que la seva visita a la botiga era per un motiu professional i no personal.