YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La confessió de María Jiménez sobre Isabel Pantoja i Paquirri que ho canvia tot

La cantant sevillana ha descobert una dada desconegut sobre la 'tonadillera' i el torero

María Jiménez.
María Jiménez va ser aquest dissabte al 'Deluxe'. | Mediaset.

Isabel Pantoja i María Jiménez són dues de les cantants més reconegudes del nostre país. I ara aquesta última està d'enhorabona per diversos motius. En concret, perquè ha superat un tràngol de salut complicat, perquè ha tornat als escenaris i perquè ha venut una finca que tenia a Càceres. I precisament per tot això ha acudit al plató de 'Sábado Deluxe', on ha estat entrevistada per Jorge Javier Vázquez.

No obstant això, en aquesta trobada també ha parlat del conflicte de què més es parla, el que hi ha entre l'esmentada Pantoja i el seu fill (Kiko Rivera). És més, no ha dubtat a confessar alguna dada desconeguda de la relació entre ella i el seu marit, Paquirri.

María Jiménez i el seu 'rebuig' a Isabel Pantoja

A l'entrevistada se li ha preguntat sobre la seva companya de professió. I a sobre ha estat tan clara com ho és sempre. Així, tot i que ha deixat palès que és una bona artista, ha manifestat que «no tenim cap química. No tinc cap interès en ella».

Això sense passar per alt que ha deixat palès que, sota el seu punt de vista, «convertir-se en la vídua d'Espanya» li va anar bé, professionalment parlant. Així, ha manifestat que realment la 'tonadillera' va començar a vendre molts discos després d'aquesta tragèdia.

Els descobriments inesperats

En aquest punt María Jiménez ha volgut deixar clar que, tot i que Isabel ha venut la seva relació amb Paquirri com una gran història d'amor, no va ser així. I ho ha fet dient: «No crec que estigués tan enamorada d'ell perquè el matrimoni estava a punt d'acabar-se».

De la mateixa manera, ha vingut a indicar als col·laboradors sobre Isabel Pantoja que «us ha venut una moto de segona mà». Tot i que la cantant ha exposat que coneixia molt al torero, qui li va confessar la situació que travessava amb la seva dona no va ser ell. En concret, qui l'hi va explicar va ser l'exdona de Paquirri, Carmina Ordóñez.

Així, ha manifestat: «Paquirri ja no estava enamorat de Pantoja i estaven a punt de separar-se. M'ho va explicar Carmina». De la mateixa, la cantant sevillana ha reconegut que el torero, entre altres coses, es va desenamorar de la seva esposa perquè havia ficat tota la seva família a la finca on residien. Això no li va agradar gens a ell perquè «era molt reservat i molt íntim».

És més, la convidada ha fet un pas més enllà en dir: «A Paco no l'he vist enamorat mai fora de Carmina Ordóñez. Amb Paquirri no he tingut relació i no hem estat amics, però ho he vist. Jo era íntima amiga de Carmen i de la seva germana Belén».

Isabel Pantoja al costat del seu marit el torero Francisco Rivera Paquirri
María Jiménez ha revelat que Paquirri no volia seguir amb Isabel Pantoja | GTRES


Comentaris

envia el comentari