Foto de Concha Velasco.

Un amic de Concha Velasco deixa d'amagar el secret: «Sorprendrà»

Concha Velasco serà notícia en uns dies per una situació inesperada

Concha Velasco està sent notícia des de fa uns dies especialment perquè s'ha revelat que el seu estat de salut és feble. Però molt aviat serà protagonista de l'actualitat per un motiu tan inesperat com positiu. Pel que sembla, es publicarà un tema musical que ella va gravar a la dècada dels anys 90 amb una cara molt coneguda.

Enrique del Pozo, amb qui interpreta aquest single, és qui ara ha revelat que aquest enregistrament inèdit veurà ara la llum. Ho farà sorprenent tothom i deixant clar el perquè ella és una gran artista.

Concha Velasco, perplexa i feliç amb la informació

L'actriu val·lisoletana, malgrat el seu estat de salut delicat, està al dia de tot el que passa al nostre país. I això l'haurà portat a descobrir que al llarg d'aquest mes es publicarà una cançó que ella va gravar el 1996. Es tracta de Recuerda, una versió de la famosa Sweet Dreams, que interpreta amb Enrique.

El cantant i col·laborador de televisió ha estat l'encarregat de donar a conèixer aquesta notícia a la revista Pronto . Exactament, ha explicat que és el darrer tema cantat per Concha i és un dels seus favorits.

Així mateix, ha afirmat que «és una feina molt il·lusionant i sorprendrà. A tots dos ens entusiasma i esperem que tingui molt d'èxit».

De la mateixa manera, ha volgut deixar de manifest que per ell és molt especial aquest projecte. Ho és perquè «és una mena d'homenatge a una artista i a una dona extraordinària. L'admiro profundament i cantar al costat és un luxe».

Primer pla d'Enrique del Pozo a 'Viva la vida'
Concha Velasco sap que el seu duet amb Enrique del Pozo es publicarà finalment | Mediaset

Una publicació, la de l'esmentada cançó, que ja va avançar fa unes setmanes al compte d'Instagram. I ho va fer agraint al fill gran de Velasco la seva ajuda: «Gràcies al meu estimat Manuel per la seva estima, generositat i classe. Gràcies, amic, per fer fàcil i possible de nou tot allò necessari per visibilitzar la cançó que vam fer la teva mare i jo».

«Sortirà aquest Nadal, és la versió del tema original de The Mama's & The Papa's. Sempre pel que em necessitis i molta salut per a la teva mare».

Concha Velasco descobreix els plans d'Enric

L'exdona de Paco Marsó, si ha llegit l'entrevista de Pronto, haurà pogut comprar que Del Pozo també hi ha parlat del present i del futur. Així, ha explicat que està treballant com a actor en una pel·lícula sobre Salvador Dalí i té dos projectes molt interessants. Aquests són un nou disc i «un documental de temàtica social, del qual encara no en puc revelar el contingut».

Imatge d'Enrique del Pozo amb el seu xicot, Rubén.
Concha Velasco sap que el seu amic continua amb els seus plans de casament amb la parella | GTRES

A nivell personal, ha confessat que es casarà l'any que ve amb el seu xicot, Rubén. Ho faran «no a Roma, com estava previst, sinó aquí, a Espanya. Serà quan tots estiguem més ben situats econòmicament».

Concha coneix molt bé Enrique i sap que 'no té pèls a la llengua'. Per això, no us haurà estranyat que hagi parlat sense embuts del motiu que el va portar a deixar de ser col·laborador a Viva la vida. I és que sobre això ha estat contundent: «El programa es va convertir en el cortijo de la família Campos».

«I jo no estava per la feina d'abaixar el cap ni de convertir-me en una marioneta d'aquelles senyores».