Imatge de Cristo Báñez amb fons d'un plató de televisió

Un amic de Cristo Báñez esclata i revela la veritat darrere la seva mort: «Paràsites»

«No vau voler vestir la seva roba i seure a les seves desfilades»

Cristo Báñez perdia la vida ahir de manera sobtada amb 41 anys. Ha estat una dolorosa pèrdua que ha impactat el món de la moda, on el dissenyador sevillà feia temps que intentava sobresortir.

Molt estimat pel seu entorn, són nombroses les cares conegudes que s'han acostat a donar-li l'últim adeu. Entre elles, les seves grans amigues, Eva González o María José Suárez, que eren incapaces d'amagar el seu dolor. Totes dues vestides de negre i amagant el seu rostre darrere d'enormes ulleres de sol, s'esfondraven completament a l'hora d'acomiadar el dissenyador.

Imatge d'Eva Gonzáñez plorant al tanatori
Eva González, molt afectada a l'enterrament del seu amic | Europa Press

Tot i això, sembla que no és or tot el que llueix, i és que un altre íntim amic de Cristo Báñez, Pedro González, ha esclatat després del funeral. Així ho ha destapat María Patiño en directe a 'Sálvame', on ha llegit l'impactant missatge que havia escrit i en què ataca les suposades amigues del mort.

«Encara estic negre. Vomito negre. Amigues? Ploreu? Bosses de marca i ulleres fosques per ocultar el seu dolor?», carregava amb duresa.

Cristo Báñez perdia la vida amb 41 anys

«Sou les mateixes que no vau voler vestir la seva roba i seure a les seves desfilades perquè no consideràveu que estigués a l'altura?», les ha acusat implacable. «Sou les mateixes paràsites?»

Unes paraules que González sembla compartir en nom del seu amic. «Ell mai es va atrevir a dir-vos-ho…», assenyalava sobre això. «Resaré de nou, però no per vosaltres. Déu us beneeixi», concloïa el seu impactant comunicat.

Poc després, Pedro optava per esborrar aquestes fortes declaracions i se'n mostrava molt penedit. «El dolor et fa dir coses que no passen el filtre del seny», ha reconegut a Gema López.

Imatge de Cristo Báñez en una desfilada
Cristo Báñez era molt estimat per les famoses | GTRES

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més a més, s'ha negat a donar noms. «No diré a qui em refereixo perquè les que saben que no són, no s'han donat per al·ludides», ha incidit. «I les que saben que ho són m'han enviat missatges a les dues del matí», deixava caure.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!