Imatge d'Asraf Beno amb el logo de 'Supervivientes'

Asraf Beno: què fa a 'Supervivientes' quan s'apaguen les càmeres

La parella d'Isabel Pantoja ha estat molt qüestionat les últimes hores

Asraf Beno ha tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades. I és que després de l'última expulsió de 'Supervivientes 2023', ha sortit a la llum què és el que veritablement fa quan les càmeres desapareixen.

Els seguidors d'aquest format de Mediaset España han optat per expulsar Diego Pérez de la competició. Tot i ser un gran concursant, la veritat és que els seus conflictes amb diversos dels seus companys han estat determinants en aquesta decisió.

Imatge de l'última expulsió de 'Supervivientes'
Diego, l'últim expulsat de 'Supervivientes 2023'   | MEDIASET

Però, sens dubte, el que ha cavat la seva pròpia tomba ha estat, segons ell, la seva aliança amb Ginés Corregüela i Yaiza Martín. Sí, perquè després de la polèmica discussió entre la canària i Asraf Beno, l'exparticipant de 'La isla de las Tentaciones' va decidir no explicar el que va passar en realitat aquella nit.

Un gest que els seguidors del format no han perdonat. Per això, i després de l'expulsió disciplinària de la seva companya, Diego s'ha convertit en el darrer expulsat de l'edició.

Ara, i en tornar d'Hondures, el jove ha explicat tota la veritat sobre el seu company, Asraf Beno. I és que, segons ell, no tot és el que sembla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'estratègia d'Asraf Beno, al descobert

Asraf Beno ha tornat ser el protagonista principal de l'última gala de 'Tierra de Nadie'. I és que després que diversos dels seus companys asseguressin que no és una persona fiable, Diego ha destapat com és el model quan no hi ha les càmeres del programa davant.

Només entrar al plat de Telecinco, l'expulsat va voler fer un exercici d'autocrítica. Per això, no dubtava a afirmar que, possiblement, la seva amistat amb Ginés i Yaiza li hauria passat factura.

Tot i això, els col·laboradors del debat van voler fer un pas més, ja que la majoria consideren que el veritable motiu de la seva sortida ha estat la gran baralla que es va produir entre Asraf Beno i la parella del seu amic.

Aquell dia, i sabent el que havia passat en realitat, Diego va optar per callar i no explicar la veritat del qual va passar. Un fet que ha estat molt qüestionat al plató.

«Però, per què he de dir res jo?», va respondre el supervivent, justificant així els seus actes. A més, ha deixat clar que ell no tenia res a veure al conflicte i que, per això, va decidir no posicionar-se.

Imatge de Diego Pérez al plató de 'Supervivientes'
Diego parla de la suposada estratègia d'Asraf Beno | Mediaset

Aquestes paraules no van acabar de convèncer Carmen Borrego, que no trigava a sortir en defensa d'Asraf Beno: «El problema és que t'asseus aquí i segueixes veient-lo com un tema menor. Hi ha hagut una expulsió directa per aquest motiu i segueixes pensant que va ser un problema menor i no ho és. No es pot humiliar un company».

Ha estat en aquest moment quan Diego ha decidit parlar alt i clar sobre el pas d'Asraf Beno per 'Supervivientes 2023'. I és que no ha dubtat a destapar l'estratègia que, segons ell, duu a terme darrere de càmeres del 'reality'.

«Asraf sap provocar i et busca. I al final saltes i jo, amb els nervis a flor de pell, trec les escalfades que no són coses que hauria de dir», va començar explicant l'expulsat.

Imatge d'Asraf Beno amb el rostre seriós a 'Supervivientes 2023'
Asraf Beno tindria una altra actitud fora de càmeres | Mediaset

Sense pèls a la llengua, Diego assegurava que «hi ha coses que no es veuen» des de casa. «Ni els bons són tan bons ni els dolents són tan dolents», va puntualitzar tot seguit.

A més, l''influencer' va confessar que Asraf Beno «llença moltes indirectes perquè sap a qui llençar-les i com». Encara que això sí, sense posar-ne ni un exemple, cosa que ha estat molt qüestionada pel mateix Carlos Sobera.

Finalment, i en un intent per rentar la seva imatge, l'amic de Ginés s'ha volgut defensar una vegada més davant les càmeres del programa: «Si resulta que tothom estem explicant més o menys el mateix, i després a la 'Palapa' només se't posiciona la teva amiga darrere teu, està equivocat tothom?».