Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique publica una foto que farà molt feliç María José Campanario

Jesulín de Ubrique s'ha estrenat a les xarxes socials

Jesulín de Ubrique ha tornat al panorama mediàtic i cada cop són més els que asseguren que la seva situació econòmica no és bona. Va haver de desaparèixer del focus perquè va perdre la batalla contra Belén Esteban: el públic va apostar per la princesa del poble. Ara s'ha adonat que té una oportunitat perfecta i l'aprofitarà.

Jesulín de Ubrique ha signat un contracte amb les tres cadenes més importants del moment: Antena 3, Telecinco i TVE. Això sense comptar que ha arribat a un acord amb Netflix per gravar un documental en què farà un repàs de la seva carrera professional. Què cal fer a partir d'ara? Mostrar-se més proper i aquesta és la raó per la qual s'ha obert un perfil a Instagram.

Jesulín ha fet cas als consells de Julia Janeiro, que ha patrocinat aquest compte a les seves xarxes. Ella és influencer, ha anunciat que el seu pare s'ha estrenat al mercat perquè li pugin els seguidors i ho ha aconseguit. El de Ubrique ha compartit la seva primera publicació i María José Campanario serà molt feliç quan descobreixi què ha passat.

Jesulín ha rebut missatges d'alguns famosos tan estimats com la presentadora Tania Llasera o l'actriu Blanca Romero. Això demostra que la reputació del torero ha millorat molt en els darrers temps, ja no és el que era. Els espectadors volen escoltar-lo i els seus companys famosos no senten por en mostrar-li el seu suport.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jesulín de Ubrique dona la cara per la seva dona

Jesulín ha parlat de Maria José Campanario a 'Mi casa es la tuya' i ha confessat que «està acostumada a conviure amb el dolor». Assegura que són «carn i ungla» i que Campanario ha patit molt per la situació mediàtica que els ha tocat viure. Per això somriurà en saber que molts famosos estan disposats a ajudar-los: Belén Esteban comença a ser història.

Ha sorprès molt que Tania Llasera, fins fa poc companya de Belén Esteban a Mediaset, els hagi posat un missatge. Ningú sabia que la periodista aprovava els comportaments del de Ubrique i possiblement Belén se senti molesta. Ja no hi té res a fer: el seu ex ha pres les regnes de la situació i va a totes.