Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una foto d'Emma García i del logotip de 'Fiesta'

Emma García li dona feina al col·laborador més polèmic de 'Sálvame'

Emma García sap que la seva presència generarà enrenou en el seu programa

L'anunci del final de 'Sálvame' el pròxim mes de juny ha fet que alguns dels col·laboradors del programa hagin mogut fitxa. Emma García, presentadora de 'Fiesta', compta, des de la setmana passada, amb un dels noms de l'univers 'Sálvame'. I no serà, segur, el primer ni l'últim, però sí cridaner a causa de diversos motius.

De l'extensa llista de tertulians de 'Sálvame', alguns compten amb col·laboracions en altres espais de manera que la cancel·lació del programa els afectaria menys. Altres, per contra, només compten amb aquesta aparició i ja estarien buscant opcions en altres formats. Aquest seria el cas de Pipi Estrada, qui fa una setmana apareixia de manera casual en el format conduït per Emma García.

La realitat és que no era una visita esporàdica a l'espai, sinó que seria el nou fitxatge de 'Fiesta'. Així és, el periodista esportiu torna a treballar amb Emma García després d'haver coincidit durant uns quants anys en un plató. I és que ambdós van coincidir a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i van protagonitzar algun enfrontament.

D'aquesta manera, Estrada s'ha incorporat al magazín de les tardes de cap de setmana de Telecinco, on Terelu i Alejandra Rubio també hi col·laboren. Precisament aquest diumenge Pipi explicava què havia fet amb el tatuatge en què apareixia el nom de la seva exparella quan tots dos van trencar.

Imatge de Pipi Estrada al plató del programa 'Pesadilla en el Paraíso'
Pipi Estrada hauria fitxat com a col·laboradora de 'Fiesta' després de la notícia de la cancel·lació de 'Sálvame'| Telecinco

«Ja no volia tenir aquell tatuatge i vaig decidir cobrir-lo amb un tatuatge de la cara del meu gos que, almenys ell, sempre m'ha estat fidel i lleial», reconeixia Pipi. Una afirmació amb què apuntava directament cap a la filla de María Teresa Campos. El periodista va decidir tapar el tatuatge de Terelu amb un retrat del gos, però la qualitat del dibuix era tan dolenta que semblava «un monstre», segons paraules d'Estrada.

Pipi Estrada coincidirà com a col·laborador de 'Fiesta' amb la seva exparella i la filla d'aquesta

No obstant això, la de Pipi Estrada no és l'única novetat al programa d'Emma García, ja que dissabte passat debutava a 'Fiesta' una altra cara habitual de 'Sálvame'. Belén Rodríguez tornava de nou després de la seva última aparició com a col·laboradora dels debats de 'Pesadilla en el Paraíso'. Recordem que Rodríguez va sortir del magazín presentat per Jorge Javier d'una forma polèmica cap al mes de desembre.

Foto de Belén Rodríguez a 'Sálvame'
Belén Rodríguez es converteix en col·laboradora de 'Fiesta' després de la seva sortida de 'Sálvame' l'any passat | Europa Press

«Moltes gràcies i encantada de ser aquí amb vosaltres», deia Belén Rodríguez en la primera aparició davant d'Emma García i els espectadors. Curiosament, Rodríguez s'ha unit a la productora d'Ana Rosa Quintana, Unicorn Content, preferida de la nova directiva de Mediaset. Recordem que Rodríguez va ser col·laboradora fixa durant anys, com a analista dels 'realities' de Telecinco, a 'El programa de Ana Rosa'.

Així les coses, Pipi Estrada i Belén Rodríguez són els primers noms a buscar lloc a Telecinco abans que 'Sálvame' desaparegui definitivament de la seva graella. D'altra banda, és una incògnita què passarà amb la resta de col·laboradors del programa que van conèixer la notícia fa tan sols una setmana.

Emma García evita pronunciar-se sobre el final de 'Sálvame'

Emma García, un dia després de transcendir la notícia de la cancel·lació del conegut programa, va evitar referir-se a la mateixa durant l'emissió de 'Fiesta'. «Bona tarda a tothom», començava García, «Carles III ja és rei i la ciutat de Londres ha viscut amb ell un moment històric. Els més de 2000 convidats ja hauran degustat a palau, benvinguts a la nostra particular festa de la coronació», prosseguia.

Imatge d'Emma García enfadada al plató del programa 'Fiesta'
Emma García i Pipi Estrada ja van coincidir a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | Mediaset

De moment es desconeix si la cadena planeja més canvis i si aquests afectaran espais com a 'Socialité' o 'Fiesta'. El programa presentat per Emma García celebrarà un any a l'agost després de tornar a la pantalla després de la cancel·lació de 'Viva la vida' el juny del 2022.