Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

L'amic íntim d'Ana Rosa Quintana parla massa i confessa el seu estat de salut

Algú que coneix molt bé Ana Rosa revela quin és el seu estat de salut real

Ana Rosa Quintana no veu l'hora de tornar a la feina després de deu mesos sense aparèixer a la televisió. I tot a causa del càncer que li va ser diagnosticat el mes de novembre passat.

Ana Rosa Quintana no ha passat per un procés gens senzill, però els seus sempre li han donat suport i tots els ànims del món. Li van enviar tota la seva força perquè portés el millor possible el tractament contra un complicat càncer que va anunciar en el seu propi programa. Un dur revés que li va trastocar la vida de manera notable.

Ana Rosa ha estat una dona forta durant tot aquest temps. Tot i que ha tingut moments més baixos anímicament, gràcies als qui més l'estimen ha sabut suportar-ho de la millor manera possible. Ha estat un llarg tractament el que ha rebut i que espera oblidar-ho ben aviat, quan torni a la televisió a finals de setembre.

▶️ Vídeo del dia

Ana Rosa continua sense reaparèixer a Telecinco i un amic revela el motiu

Durant aquests mesos, han estat escasses les aparicions públiques de la presentadora, encara que sí que la vam poder veure fa unes setmanes a la festa que va organitzar la seva productora amb un canvi de look. Lluïa uns cabells molt curts i tenyits de ros. Un canvi en el seu estil que a tothom va sorprendre per bé.

La veritat és que un dels seus grans amics de la periodista, conegut per tothom, ha parlat d'ella. No és cap altre que el pare Ángel.

Foto d'Ana Rosa Quintana amb el pare Ángel.
El pare Ángel sap quin és l'estat de salut real de la seva amiga. | Europa Press
 

El pare Ángel és una de les persones més properes a la comunicadora de Telecinco. I durant les últimes hores s'ha expressat sobre l'estat actual d'Ana Rosa i el seu retorn imminent a la televisió.

El pare Ángel revela l'estat real d'Ana Rosa

El bon amic de la cap d'Unicorn Content ha assistit a un acte solidari a la capital d'Espanya. Un esdeveniment en què hem pogut veure també Elena Furiase, qui, de mica en mica, també va tornant a la normalitat després de convertir-se novament en mare. «És una gran amiga, l'he vist fa poc i em va sorprendre», ha confessat el pare Ángel.

Foto del pare Ángel.
El pare Ángel és una de les persones que li ha donat més suport a la presentadora de Telecinco. | Europa Press
 

Això sí, l'amic de la periodista no ha revelat la data en què la periodista tornarà a asseure's al plató del programa que presenta des de fa 15 anys.

El que sí que ha explicat als mitjans és que la relació que manté amb ella és cada dia més estreta. I durant tot aquest temps que Ana Rosa que ha estat de baixa, Ángel li ha estat donant suport amb missatges d'ànims.

La curiosa anècdota del pare Ángel quan va rebre la visita d'Ana Rosa

«Està feta tota una lluitadora», ha assegurat l'entrevistat de manera contundent. Cal assenyalar que aquesta no és la primera ocasió en què el sacerdot de Mieres es refereix a l'estat actual de la periodista.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana manté una relació molt estreta amb el sacerdot asturià. | Europa Press
 

Recordem que, fa pocs dies, en un acte solidari de la fundació Sandra Ibarra, el mateix pare Ángel va revelar que la periodista estava «realment bé». I va deixar tothom sense paraules quan va confessar que l'havia visitat en una d'aquelles passejades que fa pel centre de Madrid.

Segons va revelar el sacerdot, la presentadora va entrar a l'Església de San Antón vestida amb unes ulleres, un barret i una mascareta. Per això, no va ser una tasca senzilla reconèixer-la quan se la va trobar de cara. El sacerdot va explicar que li va cridar l'atenció i, fins i tot, va pensar, com si fos una broma, que es tractava d'una aparició i no d'una visita real.