Emma García primer pla

Emma García s'obre i confessa al seu marit que s'ha acabat

Emma García veu truncats els seus plans i el seu marit ja està al corrent de la decisió final

Emma García és una de les cares més veteranes de Telecinco. Tot i no ser, tal volta, de les més vistoses, polèmiques o aclaparadores, Emma s'ha convertit en una fórmula estable i polivalent. És ideal per a una cadena com Telecinco, que combina diversos formats a la graella. Així doncs, els realities, els concursos, els programes de testimonis i talents o els magazins variats conformen la major part de la seva oferta. Emma ha passat per gairebé tots els formats des que va entrar a Mediaset el 2002. Hi ha presentat: A tu lado, Supervivientes: el debate, El juego de tu vida i Mujeres y hombres y viceversa.

Des del 2018 era la conductora de Viva la vida, el magazín de cap de setmana, líder d'audiència a la seva franja durant tots aquests anys. Aquest estiu i per sorpresa, Telecinco cancel·lava Viva la vida, i va provocar un terratrèmol a la graella. L'últim programa va ser força emotiu, ja que després de tants anys en antena hi va haver paraules i homenatges per a tot l'equip.

Emma, malgrat el moment trist pel final, estava contenta i esperançada. Sabia que la cadena seguia comptant amb ella per a futurs projectes, fins i tot, per concretar. Allò que al juliol semblava un guió força ben definit, ara s'ha capgirat i Emma acaba de rebre la pitjor de les notícies.

Emma García apartada del programa que esperava presentar

Emma García s'ha pres unes llargues i profitoses vacances d'estiu. Ha desconnectat molt a la platja, amb el seu marit, l'Aitor, i amb la seva filla Uxue.

La presentadora sabia que al setembre li arribaven notícies del seu nou treball. El seu nom va sonar amb força per presentar una de les apostes de tardor a la cadena, ¿Quién es mi padre?, un programa on personatges famosos i anònims descobriran qui és el seu pare veritablement.

Emma ja ha participat en espais on es barreja el cor amb els sentiments i les històries familiars, per la qual cosa era la presentadora perfecta. Finalment, però, serà Carlota Corredera qui es posi al capdavant d'aquest espai.

Emma queda, així, a la banqueta. Almenys, temporalment. Sempre s'ha rumorejat que Emma García és una de les presentadores preferides de Paolo Vasile i, per això, té lloc segur a la casa. El seu contracte és dels de cadena, és a dir, té nòmina anual, present o no, i durant l'any se li van oferint els projectes que van sortint.

Una altra de les opcions que ara s'estudia per a ella és que torni al cap de setmana. La franja dels dissabtes i els diumenges a la tarda ha perdut índex d'audiència durant l'estiu. L'aposta liderada per Frank Blanco i Verónica Dulanto no ha acabat de funcionar i ara es plantegen canvis de cares i seccions, però donaran unes setmanes més de marge als presentadors actuals.

Fotomuntatge d'Emma García i Aitor Senar.
Emma García comparteix les seves novetats professionals amb el seu marit. | CatalunyaDiari

Si finalment continua Ya es otoño, és més que probable que ho faci amb Emma de nou al capdavant.

Emma García: el talismà que ofereix garanties

Emma García és una bona treballadora, solvent i eficaç com poques ho són. A Telecinco ho saben, per la qual cosa no temen que no s'adapti al format que finalment li donin. És una dona tot terreny, que captiva l'audiència amb el seu somriure. A més, sap trobar el punt perfecte entre la implicació personal amb els continguts i la distància necessària per mantenir l'ordre al plató.

Les vacances d'Emma s'allargaran una mica més del que havia previst. Ella manté la calma, continua gaudint de les últimes setmanes d'estiu al costat de la seva família i el més important: no deixa de somriure.

▶️ Vídeo del dia