Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile es cobra una altra víctima i es nega a explicar els motius

Paolo Vasile aparta un dels seus presentadors estrella

Paolo Vasile vol prendre decisions que li donin bons resultats des del primer dia. No sembla disposat a arriscar-se amb alguns formats i presentadors. I si no, que li ho preguntin a Ion Aramendi .

Després del seu bon paper com a conductor de les gales de Supervivientes, tot feia indicar que li encarregarien nous projectes a Mediaset. Sobretot després d'haver recalat a la cadena amb un contracte important. Però, no tot era tan meravellós com s'esperava.

Vasile va quedar satisfet amb la seva feina al reality, però, de moment, no el veu al capdavant del futur talk show de la cadena. Estava previst que li confiessin El ático, un nou programa que arrencaria els seus enregistraments el passat 5 de setembre. Tot i això, a última hora no ha tingut el vistiplau dels directius i no continuaran amb ell.

Ha estat tot un cop per al presentador basc, que anhelava tenir un espai propi a Telecinco. Era una cosa que li havien promès quan el van anar a buscar a l'ens públic. Volien que fos una de les cares més reconegudes de la casa.

En qualsevol cas, es pot dir que personalment sí que l'estan acompanyant les bones notícies. Fa molt poc, donava la benvinguda a la seva tercera filla,i és que ha aconseguit formar una família meravellosa de què presumeix a tota hora.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile decideix deixar sense programa un dels seus presentadors estrella | EUROPA PRESS

És evident que es troba davant d'un dels millors moments de la seva vida. Però, no li hauria importat que des de Mediaset apostessin de manera decidida per ell. Se sent capacitat per a qualsevol projecte que li proposin.

Paolo Vasile va comprovar com el basc aconseguia uns resultats més que acceptables les nits dels diumenges. Es va ficar a la butxaca el públic amb la seva naturalitat i senzillesa a l'hora de conduir les gales del reality i va haver de bregar amb situacions compromeses, com sol ser habitual. Tot i això, sempre va sortir molt ben parat.

La intenció dels directius era clara. Volien que aquest espai fos prou potent per plantar cara a Pasapalabra durant les tardes. Buscaven un estil molt semblant a El Hormiguero.

Això implicaria que es prescindís de l'última hora de Sálvame, de 20:00 a 21:00. El desig era que aquest talk show hagués vist la llum a la tardor, però finalment no serà així. Hauran d'esperar per tenir un altre tipus de format.

Imatge de Ion Aramendi.
Paolo Vasile no confia en Ion Aramendi per al nou programa | Mediaset

El que tenien molt clar és que no volien 'cremar' Aramendi. No estaven convençuts que triomfés amb aquest programa i, en cas de fracassar, això suposaria un greu problema per a ell. Per tant, li buscaran un altre projecte amb què tingui més possibilitats de triomfar.

Paolo Vasile no estava convençut

Paolo Vasile vol estar segur que no es cometran més errors. Segons AlgoPasaTV, «Mediaset ha cancel·lat la seva producció després de diversos pilots que no han convençut la cadena». Per tant, fins a nou avís, seguiran donant aquesta franja a Carlos Lozano i a Sálvame Sandía.

Les primeres sensacions amb el presentador basc havien estat bones. Va abandonar El Cazador per incorporar-se a Telecinco, i el seu primer treball a Mediaset va ser a les gales de Supervivientes. Ara, sembla que té seriosos problemes per encaixar en un programa en solitari dins del grup.

Al dirigent italià no li tremola el pols a l'hora de prendre decisions. Altres cares conegudes de la cadena esperen també la seva oportunitat. És el cas, per exemple, de Jordi González o d'Emma García.

▶️ Vídeo del dia

Paolo Vasile sap que pot comptar amb Ion per a qualsevol format, sigui concurs o reality. Però vol estar molt segur de la decisió que es prengui.