Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban, preocupada pel seu gendre després de confirmar-se la pèrdua més trista

Belén Esteban sempre està molt pendent de la seva família

Belén Esteban ha tornat a televisió aquesta setmana i ho ha fet amb el peu esquerre. No ho diem literalment, que també, ja que encara s'està recuperant del trencament de la tíbia i el peroné de la cama dreta.

La tornada de 'La princesa del pueblo' al plató que la va veure caure ha estat força agra. Belén ha demostrat que cada cop té menys paciència i capacitat de riure's de si mateixa i de les bromes que li fan. És cert que, com ella ha explicat, podria haver allargat la seva baixa fins a l'abril, ja que el metge així li ho va recomanar.

Tot i això, per la seva salut mental i d'acord amb el seu terapeuta, ha decidit tornar a treballar, una cosa que a Sálvame és pràcticament un esport de risc. En quatre dies ja ha hagut d'enfrontar-se a diversos temes pels quals ha discutit acaloradament.

Ha hagut de defensar Anabel Pantoja, la seva amiga, davant dels constants atacs del programa a tot allò que fa la neboda d'Isabel Pantoja. També ha hagut de suportar les burles dels directors per la seva manera de caminar i per la seva acomodació al plató, amb una butaca reclinable. Li han posat música de Setmana Santa mentre caminava, una cosa que l'ha indignada sobiranament.

Aquest dijous, a més, la mort de la reina Elisabet II ha capitalitzat tot l'interès informatiu, per la qual cosa a Belén també li ha tocat manifestar-s'hi.

Belén Esteban mostra el seu condol

Belén Esteban ha mostrat els seus condols per la mort de la reina més longeva del món. Ho ha fet amb un discret missatge a les seves xarxes socials amb diverses fotos en blanc i negre de la monarca acompanyades d'un missatge en anglès.

Imatge de l''storie' de Belén Esteban en homenatge a la reina Elísabet II després de la seva mort
Belén Esteban ha enviat un emotiu missatge de comiat. | Instagram
 

Per a Belén aquesta pèrdua té un significat especial. El seu gendre, Daniel Wooza, és anglès. Tota la nació està consternada per la mort de la seva sobirana.

Les llàgrimes, les mostres de dolor i la tristesa s'han apoderat del país i també dels anglesos que viuen fora de Gran Bretanya.

«Era com la nostra mare», assegura visiblement compungit un anglès resident a Alacant. I és que Anglaterra és un país que adora la seva monarquia i que viu aquesta mort com si fos un membre de la família de cadascú.

▶️ Vídeo del dia

Andrea Janeiro ha viscut diversos anys a Anglaterra amb Daniel, per la qual cosa sap de primera mà la importància de la institució reial al país. Wozza està vivint també amb tristesa aquesta pèrdua i Belén Esteban, sempre pendent de la seva família, comprèn millor que ningú el que pot estar sentint el seu gendre.

Belén Esteban vol veure feliç la seva filla Andrea

Belén Esteban té poques prioritats a la seva vida i una és veure feliç la seva filla Andrea. La jove manté una discretíssima relació amb Wooza. Se'ls veu poc i no es volen exposar, una decisió que Andrea ha complert des de que va fer la majoria d'edat.

Captura d'un story de Belén Esteban on surt Andrea Janeiro quan era petita.
Belén Esteban no pot evitar fer referència a la persona que més estima del món. | Instagram
 

Belén sap que la seva filla no vol que es parli d'ella i ha de fer veritables esforços per no fer-ho. Ha mostrat fotos de la seva graduació, alguna instantània familiar o alguns moments especials del passat, com el que acaba de compartir fa escasses hores.

Al programa, menciona de passada algunes informacions sobre la seva filla, principalment per desmentir notícies falses o rumors que circulen.

Ara que el país del seu gendre viu un moment de consternació especial, Belén està, com sempre, al costat de la seva filla i de la seva parella.