Xisca Perelló

Xisca Perelló dona l'última hora de l'estat de salut i del bebè que espera amb Nadal

Xisca ha aclarit aquesta situació

Xisca Perelló ha fet públic quin és el seu actual estat de salut després de ser ingressada a l'hospital a causa de certes complicacions relacionades amb el seu primer embaràs.

A mitjans del mes de juny, el guanyador de 22 Grand Slam i la seva parella van anunciar que, després de 20 anys de relació i tres anys com a marit i dona, havien aconseguit ampliar la família.

Primer pla de Xisca Perelló.
Xisca Perelló travessa per un moment complicat | GTRES

«Seré pare. Volem viure d'una manera tranquil·la. No sé com em canviarà la vida. No crec que suposi un canvi en la meva vida professional», va assegurar el tenista en aquell moment.

Ara, Mery Perelló està passant per un dels moments més agredolços de la seva vida. I és que, malgrat haver fet realitat el seu somni de convertir-se en mare, aquest moment no és com ella esperava.

Fa uns dies, els mitjans de comunicació del nostre país es van assabentar de la pitjor de les notícies. En el setè mes de gestació, Xisca va haver de ser ingressada a l'Hospital Quirónsalud Palmaplanas de Palma de Mallorca.

I, encara que no ha volgut fer públics els motius de l'ingrés, la periodista del programa Ya es mediodía, Vanesa Sánchez, ha donat algunes dades sobre l'estat de salut de la mallorquina i el primer fill de la parella.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Xisca se sent molt recolzada pel seu marit| GTRES

«No corre perill la vida de la Mery ni la del nadó, però és una intervenció que l'han de fer en algun moment i que ara no se l'estan fent perquè està en estat de gestació avançat», informaven.

Ara, ha estat la mateixa Xisca Perelló qui ha volgut parlar alt i clar sobre com es troben ella i el seu esperat bebè.

▶️ Vídeo del dia

Xisca Perelló aclareix tots els dubtes

Xisca i Rafa Nadal no han volgut deixar passar l'ocasió per aclarir quin és l'estat actual del nadó després que sortís a la llum que per «recomanació mèdica» haurien de passar uns dies ingressats a l'hospital.

Aquestes declaracions es van produir a la roda de premsa posterior a l'últim partit del tenista al torneig nord-americà, US Open. I és que després de mesos de preparació, l'esportista ha estat eliminat a la ronda de vuitens de final.

«He jugat un mal partit, ell ha jugat un bon partit. Ell és molt ràpid i molt jove. No he estat capaç de fer-li mal», ha assegurat el marit de Xisca.

Primer pla de Rafa Nadal.
El tenista actualitza el comunicat mèdic de Xisca Perelló | CatalunyaDiari

«Ho he intentat. Havia entrenat bé, estava content. Després, en competició, em falta frescor, rodatge, tranquil·litat, coses intangibles. La realitat és simple: no he jugat bé, i quan això passa, has de perdre. D'això es tracta l'esport. Sigui pel que sigui, no he aconseguit rendir el nivell que necessitava des del primer dia», reconeixia el de Manacor.

En aquest moment, Rafa Nadal va voler deixar clar que les seves veritables preocupacions eren a Espanya i amb la seva dona, Xisca Perelló. «Tinc coses molt més importants que el tenis per atendre», deia contundent.

«A partir d'aquest principi bàsic, prendré les decisions adequades segons com vagi tot a la meva vida personal. Havia de fer un esforç aquí, i ho vaig fer. No ha sortit com m'hauria agradat», lamentava tot seguit.

«Com sabeu, a nivell personal, estic en una situació que és important per a mi. I he d'anar gestionant-ho tot», va aclarir el tenista, abans de fer públic l'actual estat de salut de Xisca Perelló. «La meva dona està bé, ja ho deixo caure», deixava clar, donant per tancat el tema.