Rocío Carrasco

Rociíto descobreix que l'oferta segueix sobre la taula i no pot ignorar-la

Rocío Carrasco sap que haurà de seguir suportant els seus atacs i crítiques

Rociíto està feliç per l'estrena oberta de la segona temporada de la seva docusèrie. En aquesta temporada està explicant el motiu de la nul·la relació amb la seva mediàtica família, la qual està deixant seriosament en evidència. Entre aquestes persones es troba Rosa Benito, de la qual s'havia dit que estava vetada a Telecinco. Tot i això, sembla que continuarà treballant a la televisió. L'alacantina ha revelat que té una proposta per tornar a exercir com a col·laboradora. Així podrà continuar carregant contra la seva neboda.

Rociíto descobreix que han vetat Rosa Benito

L'esposa de Fidel Albiac s'ha assabentat durant aquestes últimes hores que la mare de Chayo estaria vetada a Mediaset. Segons publicava Fórmula TV , l'alacantina havia aconseguit fer enfadar i molt el grup de Paolo Vasile. Per això, s'hauria pres la decisió d'apartar-la de qualsevol programa.

El passat mes de juliol va ser la darrera vegada que vam veure la tieta de Rocío ocupant una cadira a Ya es medidía . Des d'aleshores, va desaparèixer de la cadena, però es pensava que era perquè estava de vacances d'estiu. Tot i això, l'esmentat mitjà revelava que les vacances no hi tenen res a veure.

Rosa Benito i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ja coneixia la prohibició de la seva tieta | LND

Concretament, explicava que una font de Telecinco li havia confessat la veritable raó de l'absència de Benito. Explicava: «Fa més d'un mes que està vetada, perquè a la cadena no li ha agradat en absolut el seu comportament a les xarxes socials. I és que ha compartit l'èxit de programes com Tierra amarga, d'Antena 3, i s'ha ficat amb La Fábrica de la Tele.»

Per això, el grup de Fuencarral hauria decidit que ja n'hi havia prou de suportar aquests comportaments que, a més, havien continuat per part de la familiar de Carrasco, tot i que se li havia advertit que parés de manera definitiva.

Rocío Carrasco sap que haurà de seguir veient-la

La filla de 'La Jurado' potser estava contenta de saber que Rosa no podria continuar fent servir la televisió per carregar constantment contra ella. Però, aquesta alegria li ha durat poc. El que ha passat és que la seva tieta ha revelat que la seva feina a Telecinco no s'ha acabat.

Ha fet servir les xarxes socials per establir el següent comentari: «Als que em pregunteu per la notícia que m'han vetat, dir-vos que no en tinc constància. El que sé és que hi continua havent una molt bona relació i una proposta de treball a sobre de la taula».

D'aquesta manera, ha deixat clar que tornarà a Mediaset. Segons diferents mitjans, encara que el grup no vol continuar comptant amb ella, té defensors dins d'aquest. Pel que sembla, la productora Unicorn, propietat d'Ana Rosa i responsable de Ya es mediodía, vol continuar tenint la tieta de Carrasco com a col·laboradora.

Per aquest motiu, està pressionant les altes esferes perquè els permeti tenir-la en plantilla. I més ara que Rocío està de màxima actualitat amb el nou lliurament de la seva sèrie. És clar, perquè d'aquesta manera la Rosa podrà anar comentant cada episodi i fins i tot donant la seva versió dels fets que s'expliquen.

Primer pla de Rosa Benito somrient
Rocío Carrasco sap que certs programes volen mantenir la presència de Rosa Benito perquè la critiqui | Instagram

Però, mentre la tornada es produeix, l'ex d'Amador ha trobat a les xarxes la manera de seguir qüestionant el testimoni de la seva neboda. Així, desmenteix algunes de les dades que dona i opta per deixar de manifest que tota la família està unida davant seu. Vaja, que la 'guerra' continua.

▶️ Vídeo del dia