Primer pla d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja, en xoc amb els diners del seu compte bancari després de Supervivientes

Anabel Pantoja ha vist sortir a la llum el dineral guanyat

Anabel Pantoja ha participat aquest any per segona vegada a Supervivientes. Aquesta vegada ha trobat l'amor i ha arribat més lluny i, per tant, ha guanyat més diners. Fins ara no ha revelat quina quantitat ha obtingut, però sí que ho ha fet una de les seves companyes deixant estupefacte a tothom.

En concret, ha estat Marta Peñate qui ha confessat el dineral que s'ha embutxacat i que li permet tenir una vida molt còmoda.

Marta Peñate
Anabel Pantoja ha vist a Marta Peñate confessar una cosa molt personal | TELECINCO

 

Anabel Pantoja, estupefacta davant la confessió

La parella de Yulen Pereira ha estat gaudint d'un estiu molt atrafegat. I és que ha viatjat a Eivissa, a Cadis, a Sevilla i fins i tot a Egipte. Per això ha deixat palès que el seu pas per l'esmentat reality li ha permès omplir-se la butxaca i poder-se fer capricis.

I no ha estat l'única, Marta, la seva companya a Supervivientes, també ha estat gaudint d'una escapada a tot luxe a Dubai. Al costat del seu noi, Tony Spina, ha gaudit despertant l'interès dels seus seguidors per saber quant s'ha gastat.

Storie d'Instagram de Marta Peñate
Anabel Pantoja sap que Marta Peñate s'ha sincerat | Catalunya Diari

Ella, tan sincera com sempre, no ha dubtat a afirmar: «He fet un viatge perquè després de passar pel programa jo volia gastar. Normalment, soc garrepa, però quan em donen ganes d'enganxar-me alguna cosa amb magnificència, ho faig».

A més, ha explicat que el cost per nit de l'habitació d'hotel on s'han allotjat era de 500 €. A això ha afegit: «Em sembla exagerat, però l'ocasió s'ho mereixia. No és la millor habitació on m'he quedat a la vida, però les instal·lacions sí que ho són».

Però l'amiga d'Anabel ha donat més detalls. Exactament ha explicat als seus seguidors mitjançant el seu canal a MTMAD el que ha guanyat al seu pas pel concurs de Telecinco. Ha afirmat: «Després de pagar a Hisenda i trimestrals, he generat al voltant de 70 000 € nets des del gener fins a l'agost».

«Aquest ha estat el còmput dels diners que he generat nets. Sé que són moltíssims diners, ho sé. Però he de dir que igual que em gasto els diners en bosses cares, de fins a 1000 € per exemple, soc una dona molt estalviadora».

Anabel Pantoja descobreix què farà amb el dineral

La neboda d'Isabel Pantoja ha pogut veure que Peñate també ha volgut confessar què té previst fer amb els guanys. En aquest sentit ha afirmat: «Estic guardant-ho perquè em vull comprar una casa guai. I també perquè vull tenir un fill i desitjo tenir uns estalvis pel meu fill».

«A més em vull casar, aleshores, tinc molts plans, plans que costen diners. I tenir un fill, ho vull tenir amb alguna assegurança de vida en el sentit de comptar amb diners per poder mantenir-lo. I també perquè si em passa alguna cosa, perquè hi ha coses que són efímeres, saber que hi tinc uns diners al darrere».

Imatge de Marta Peñate i Tony Spina.
La companya d'Anabel Pantoja ha explicat els plans que té pels diners que ha guanyat | MTMAD

Pantoja ha vist que Marta ha dit que és conscient del dineral que ha obtingut, «però sé d'influencers que han guanyat molt més. Això sí, també he generat diners per Instagram, per ser col·laboradora, per participacions en la televisió...».

Hi haurà altres concursants com Kiko Matamoros, Anabel o Alexandre que s'animin també a confessar quants diners han guanyat amb el seu pas per Hondures?