Muntatge de María Amores amb Ion Aramendi

La dona de Ion Aramendi ja no calla més: ha arribat la seva fi

Ion Aramendi rep una notícia nefasta pocs dies abans de reaparèixer a Telecinco

Ion Aramendi ha esdevingut un presentador d'èxit amb el pas dels anys. Després que saltés a la falta com a reporter de Sálvame, el programa en què va estar prop de sis anys, el presentador es va obrir nous camins. Va treballar en diversos programes de televisió fins que, novament, Telecinco va voler fitxar-lo i va poder aconseguir que tornés.

Paolo Vasile volia que el presentador basc tornés a la que va ser casa seva. I, finalment, el seu fill pròdig va tornar a la cadena de Fuencarral per conduir un programa d'èxit com a Supervivientes.

El cas és que Ion Aramendi va ser el substitut de Jordi González a les gales dels diumenges. I va tenir un rendiment tan bo que els seus caps el van premiar amb un nou format. Tot i que ara sembla que no aquest nou repte no li ha sortit tan bé com s'esperava en un principi.

La dona de Ion Aramendi no dona crèdit

«A la cadena estan molt contents amb la feina de Ion Aramendi, saben perfectament que és el que necessita ara mateix Telecinco. És fresc i molt divertit. Una cara nova, que és l'expressió que més s'està repetint als despatxos», deien els seus caps després de veure'l presentar Supervivientes.

Fotomuntatge de Ion Aramendi i la seva dona María Amores.
Ion Aramendi sap que la seva dona, María Amores, pateix per ell. | CatalunyaDiari
 

Va ser a mitjans de juny quan després de la cancel·lació del programa presentat per Sonsoles Ónega, Ya son las ocho, Ion va començar a gravar el pilot del seu nou programa, El ático. Estem parlant d'un talk show que volia assemblar-se a El Hormiguero amb un toc més trencador i el seu objectiu era plantar cara a Pasapalabra amb Roberto Leal.

▶️ Vídeo del dia

El cert és que aquesta setmana ens hem assabentat que, tot i que Ion Aramendi afrontava aquest nou projecte amb la il·lusió més gran del món, no ha sortit bé. Paolo Vasile ha estat massa dur amb ell i no ha vist futur en el programa pilot que va enregistrar fa unes setmanes.

Ion Aramendi es queda sense programa quan estava a punt d'estrenar-se

Així, la productora Freemantle havia de fer diversos canvis en aquest espai abans que l'audiència pogués veure el resultat final. Amb tot, la productora va haver de variar el contingut del format fins a quatre vegades. I és que no veia gens clar que aquest programa triomfés a la franja de les 20:00 a les 21:00.

Ion Aramendi
Ion Aramendi, testimoni de la cancel·lació del seu programa. | Telecinco
 

Sembla que ni les seccions, ni els convidats, ni els humoristes que apareixien al programa acabaven de cridar l'atenció a Vasile.

Per tant, dimecres passat Mediaset decidia cancel·lar sense marxa enrere aquest format quan tot estava preparat perquè comencessin a emetre's en directe els primers programes.

Paolo Vasile deixa a l'atur el comunicador basc

Per tant, Ion Aramendi es queda sense programa i no sabem quin lloc ocuparà ara a Telecinco el presentador que més bones sensacions va donar a la passada edició de Supervivientes.

Imatge de Ion Aramendi.
Ion Aramendi semblava que tenia un futur prometedor després de presentar 'Supervivientes 2022'. | Mediaset
 

Per ara, Sálvame Sandía seguirà ocupant aquesta franja, on fa molt de temps que intenten fer front a Pasapalabra, una cosa que a curt termini sembla una tasca impossible.

I és que aquesta franja prèvia a Informativos Telecinco amb Pedro Piqueras sembla que està maleïda. Tot i que Telecinco ha provat amb diversos formats, com El tirón, El precio justo i amb la versió de Sálvame Tomate o Ya son las ocho, no acaba de remuntar. No s'acosta ni de lluny a les grans audiències que recull el programa presentat per Roberto Leal.